Massasjepistol Test 2021

Massasjepistol

Massasjepistol er et relativt nytt produkt som har tatt Norge med storm. Vi har gått gjennom og testet de mest populære massasjepistolene slik at du kan finne en som passer deg. Vinneren av tekguide.no sin best i test 2021 pris er massasjepistoler.no sin Alpha Tech massasjepistol. Dette er en rimelig modell med 6 forskjellige massasje hoder. Den er omtrent lydløs, noe som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. 

Hva skal du se etter i en massasjepistol?

Vi har foretatt en test av hver massasjepistol i henhold til produsentens anvisninger, ettersom de er ment å brukes. I testen lot vi flere personer teste hver massasjepistol og la ekstra vekt på følgende:

 • Funksjonalitet: Hvor mange vibrasjonsnivåer er det? Hvor mange behandlingsfrekvenser? Hvor mange forskjellige massasjehoder er det? 
 • Kvalitet: Er materiale robust og av god kvalitet eller føles den plastisk? Hvordan er støynivået?
 • Batteri: Hvor lenge varer batteriet? Hvor lang tid tar det å lade?
 • Slag: Hvilket slag / amplitude har massasjepistolen? Hvor mye trykk tåler den før motoren stopper?

Etter det har vi også veid inn prisen som en faktor for å komme til en fullstendig vurdering.

Nedenfor er vår liste over topp 5 massasjepistol test 2021:

1. Alpha Tech – Massasjepistol

Massasjepistol alpha-tech best i test 2021
2990 kr,- | Til butikk

Alpha Tech massasjepistol fra massasjepistoler.no er en stille og kraftig massasjepistol som hjelper til med å frigjøre spenninger. Designet er egnet for både elite idrettsutøvere, kiropraktorer og til hverdagslig bruk. Denne vant best i test prisen ettersom den var overlegen på alle punkter, samtidig som den selges til en fornuftig pris.

Hvordan fungerer Alpha Tech massasjepistol? Den stimulerer muskler gjennom sterke vibrasjoner og presise slag, som hjelper til med å frigjøre spenninger i musklene. Med opptil 3200 slag per minutt er dette et kraftig og effektivt verktøy for mosjonister og idrettsutøvere på alle nivåer, noe som letter gjenoppretting raskere og hjelper deg med å prestere bedre. Ved å bruke massasjepistolen til forskjellige punkter på kroppen stimuleres bindevev og blodsirkulasjonen i musklene øker.

Behandling: Alpha Tech er en massasjepistol utover det vanlige, som gir deg friheten til å tilpasse behandlingen etter din egen kropp. Med 6 utskiftbare massasjehoder og hele 15 forskjellige vibrasjonsnivåer, kan du enkelt tilpasse behandlingen til det du og kroppen din trenger.

Batteri: Med sitt elegante og enkle design er Alpha Tech massasjepistol også diskret. Med hele 6 timers batterilevetid kan du enkelt ta den med deg når du er på farten. Den er helt unik, da den kommer med 2 batterier. Du trenger altså aldri å måtte bekymre deg for å gå tom for strøm. 

Lyd: Mange massasjepistoler med sterk motor er ofte høylytte og kan være irriterende for både brukeren og miljøet rundt. Til tross for den kraftige motoren er Alpha Tech en stille og diskret massasjepistol med et lydnivå på 50-55 dB, som du kan bruke både på treningsstudioet og hjemme uavhengig av tid på dagen.

2. Hyperice HyperVolt – Massasjepistol

Massasjepistol Hypervolt
3895 kr,- | Til butikk

Hyperice HyperVolt har ikke bare et fengende navn, men er det utmerkede verktøyet for massasje. Dette er en massasjepistol som tok Norge med storm! Denne tilbys hos flere aktører, men er billigst hos netonnet.no.  Massasje tilbehør består av fem utskiftbare massasjehoder, slik at du kan variere massasjen. Vi er svært imponert over HyperVolt, og vi anbefaler denne på det sterkeste.

Frekvenser: I tillegg kan Hyper Volt massasjepistol håndtere tre forskjellige vibrasjonsfrekvenser. Det høyeste trykket gir hele 3200 støt (2600 slag) per minutt. Du skal ikke la deg skremme av dette faktumet, det er en hyggelig opplevelse, og for å gjøre det lettere å unngå ubehag, er det bra å følge bruksanvisningen.

Batteri: Det oppladbare massasjepistol batteriet gir så mye som 3 timers bruk og den må lades i ca 2 timer. Du vil altså kunne bruke massasjepistolen i mange dager uten å måtte tenke på at batteriet må lades. Dette er en stor fordel for deg som er mye på farten.

Lydnivå: Quiet Glide-teknologien gjør at verktøyet suser mindre, noe som er bra for de som blir forstyrret av lavfrekvente lyder. HyperVolt massasjepistol har et lydnivå på  65-70 dB, noe som er relativt lavt nivå.

Motor: Motoren er 60 W og den veier litt over 1,1 kg. Den kan brukes både før trening for å myke opp musklene og etter for å forhindre smerte. For å forbedre bruken ytterligere er HyperVolt massasjepistol utstyrt med trykksensorer som gir visuell tilbakemelding om hvordan du bruker Hypervolt massasjepistol. På denne måten kan du bruke apparatet på en best mulig måte.

3. Booster E – Massasjepistol

Massasjepistol Booster Pro
2490 kr,- | Til butikk

Booster E gir deg mye massasjepistol for pengene. Vi ble overrasket over hvor stillegående denne er, samtidig som den leverer på alle punkter. Denne er også levert av massasjepistoler.no. Vi mener denne massasjepistolen både passer til kiropraktorer, idrettsutøvere samt hverdagslig bruk. 

Stillegående: Det vi ble svært postitivt overrasket over var hvor stillegående Booster massasjepistol er. Vi målte denne med 55 dB under testen vår, og dette dro karakteren opp. Man kan altså omtrent ikke høre den når den behandler deg, noe som er en viktig faktor når man skal kjøe en massasjepistol.

Batteri: Når det gjelder batteriet, så har den en ladetid på 3 timer og batteritid på 4 timer. Denne trengs altså ikke å lades like ofte som mange andre massasjepistoler, men den må lades litt lengere. Anbefalt behandlingstid med en massasjepistol hver dag er på rundt 20 minutter. Med 4 timers batteritid, så må du altså lade Booster E massasjepistol omtrent annen hver uke.

Frekvenser: Du kan være trygg på at denne når frem til alle stive ledd og ømme muskelgrupper, da den har hele 9 forskjellige vibrasjonsfrekvenser. Du kan altså velge akkurat den frekvensen som passer deg og dine muskelgrupper best. Frekvenser er viktig for å kunne justere styrken utifra vondter og muskelgrupper.

Massasjehoder: Med Booster Pro massasjepistol så får du inkludert 5 forskjellige massasjehoder slik at du kan variere i mellom ulike massasje metoder. Hvert massasjehode er egnet til spesifikke muskelgrupper. 

4. Theragun Massager Elite – Massasjepistol

Massasjepistol gymgrossisten
4499 kr,- | Til butikk

Theragun Massager Elite massasjepistol ser veldig lik ut som Alpha Tech massasjepistol men forskjellene var betydlige. Theragun gjorde det utrolig bra når det gjelder slagdybe og her er den overlegen. Likevel leverer den ikke like bra på de andre testene, samtidig som den koster mer. Alt i alt er dette en fantastisk god massasjepistol som selges billigst hos gymgrossisten.no.

Quiet force teknologi: Dette er en teknologi som hjelper å dempe lyden for å skape en god støyreduksjon. Dette er svært positivt, og de fleste setter pris på en massasjepistol som kan brukes i ro uten en ubehaglig dirrenede lyd. Theragun ble målt med  59 dB under testen vår, men dette kan varierer litt.

16 mm slagdybde: Denne kommer med en 16 mm slagdbde noe som gjør at den når dypt inn i muskelaturen og frigjør spenning. Dette er utrolig bra, og mange setter pris på en massasjepistol som virkelig går dypt inn i muskelaturen. kommer også med en app, hvor man kan velge mellom 3 ulike behandlingsfrekvenser.

Batteri: Theragun massasjepistol kommer med et litium-batteri som bruker ca 1 time på å lades til fullt. Med et fullt batteri så er estimert levetid før den må lades på nytt, ca 2 timer. Med anbefalt brukstid av en massasjepistol, kan du bruke denne i 6 dager før du behøver å lade den.

APP: Theragun massasjepistol kommer med en app som man kan koble seg til via blutetooth. Der har den forskjellige programmer med forskjellige behandlingsfrekvenser som du kan velge mellom. Appen i seg selv er nyttig og oversiktelig, noe som påvirket testen positivt. Det at de kun har 3 programmer å velge mellom derimot, er noe vi stusser litt på.

 

5. ReGun Professional – Massasjepistol

ReGun massasjepistol
4999 kr,- | Til butikk

ReGun Professional Massasjepistol er leverer gode resultater på testen vår. Dette er en massasje pistol som kun selges hos treningspartner.no. Denne har hele 9 ulike hoder å velge i mellom, noe som gjør den svært optimal for alle de forskejllige muskelgruppene.

Frekvenser: En forbedring sammenlignet med konkurrenten HyperVolt så har ReGun professional massasjepistol 4 vibrasjonsfrekvenser. Denne gir i likhet med HyperVolt et maksimalt trykk på 3200 støt (2600 slag) per minutt. Denne kommer altså litt bedre ut enn 2 plassen når det gjelder frekvenser.

Batteri: Batteriet til ReGun massasjepistol er litt dårligere enn HyperVolt og gir ca 2 timers bruk etter en full oppladning på ca 1,5 time. Du vil altså kunne bruke massasjepistolen flere ganger før du må lade den, men den må lades oftere.

Lydnivå: Her leverer ReGun massasjepistol, med en et dB nivå på 60-65. Den er nokså stille, og plager ikke de rundt deg under bruk. Dette er en massasjepistol som er laget med deksler i aluminium, noe som er en forbedring fra deres andre modell DHZ ReGun Home som er laget i plast.

Massasjehoder: Det vi likte spesielt godt med ReGun massasjepistol var at den ble levert med 9 forskjellige massasjehoder. Fordelen med dette er at man kan justere massasjehodene utifra den muskelgruppen du behandler. Med 9 ulike massasejhoder, kan du velge akuratt den som passer best for deg.

Hva du bør vurdere når du kjøper en massasjepistol?

Når du kjøper en massasjepistol, er det viktig å vurdere de forskjellige funksjonene til massasjepistolen. Det vi mener er spesielt viktig å ta i betraktning er antall behandlingsfrekvenser, vibrasjonsnivå, bruksvennlighet, batterilevetid og hvor mange massasjehoder som følger med i pakken.

Her ser vi nærmere på hver kategori:

Hva er forskjellen mellom forskjellige massasjehoder?

Hva er en massasjepistol bra for?

Hvordan bruke en massasjepistol?

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

 1. Robert skriver:

  Takk for mye god informasjon om massasjepistol 🙂

 2. Karl H skriver:

  Har operert hånden min og har mye arrvev etter skaden. Er det slik at en massasjepistol kan fjerne dette? Eller må man bruke denne tidlig i rehabiliteringsprosessen?

  Takk for svar
  -Karl

  • Jakob Judis skriver:

   Jeg opplevde noe lignende for noen år tilbake, bare at dette gjald foten min. Fikk masse arrvev og det ble hard og ubehagelig. Har brukt massasjepistol i 2 måneder nå og merker allerede stor forskjell. Anbefales på det varmeste.

 3. Philip Tellefsen skriver:

  Kjøpte Pressure Point massasjepistol – Veldig fornøyd!

 4. Meelad skriver:

  Kjøpte best i test massasjepistol og det fungere veldig bra

 5. Nora skriver:

  Fin og utfyllende massasjepistol test! Da har jeg kjøpt Pressure Point til mannen min.

 6. Eline skriver:

  Sett rundt på nettet at det er store prisforskjeller? Er det så stor forskjell på hver og en massasjepistol?

  • Andreas Hovde skriver:

   Sjekket litt rundt og snitt prisen på en ordentlig massasjepistol ligger på ca 3000 kroner. Tror det er lurt å kjøpe noe sikkelig når man først skal investere i et slikt produkt.

 7. Kjersti Skjordal skriver:

  Ser at det er flere sider som har laget en massasjepistol test, og dere har alle kåret ulike vinnere. Har dere testet de samme produktene som de andre? Ønsker å finne det beste av det beste. Må si deres har den mest utdypende testen jeg har lest hittil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *