Booster E Massasjepistol Test

Booster-E

Tekguide.no har gjort en omfattende test av massasjepistoler, og Booster E er en massasjepistol som vi virkelig har sett frem til å vurdere. Massasjepistoler er mer populære enn noensinne, og du kan etter hvert velge mellom et stort antall modeller i forskjellige prisklasser. I testene våre forsøker vi alltid å dekke et bredt spekter av de forskjellige priskategoriene, og Booster E er et av de rimeligste massasjepistolene vi har testet.

Konkurransedyktig pris

Den relativt lave prisen er imidlertid ingen indikasjon på at kvaliteten er dårlig, og i testen vår har vi tatt en grundig gjennomgang ved å benytte den daglig etter trening i to uker. I tillegg til å sjekke effekten av selve massasjen på forskjellige muskelgrupper har vi også foretatt en vurdering av egenskaper som brukervennlighet og batterikapasitet. I de neste avsnittene kan du lese mer om hvilke erfaringer testpanelet gjorde seg, og om dette er et produkt vi kan anbefale.

Design og funksjoner

Når det gjelder design snakker vi her om en klassisk massasjepistol, konstruert litt som en elektrisk boremaskin. Selv om håndtaket ikke er særlig ergonomisk utformet, er det solid å holde i og apparatet er velbalansert. Når det gjelder å komme til på vanskelige steder som korsryggen, setemuskler og baksiden av lårene går det helt fint med Booster E massasjepistol, selv om vi holder en liten knapp på trekant-konstruksjonen som f.eks. Trigger Point Premium benytter seg av. Alt i alt ligger likevel Booster E godt i hånden, og du finner fort frem til en bra teknikk når det gjelder å behandle de store muskelgruppene.

Booster-E

5 utskiftbare hoder

I likhet med andre massasjepistoler i god kvalitet, har Booster E en rekke funksjoner som gjør at du kan spesialtilpasse massasjen til hver enkelt muskelgruppe du benytter den på. Apparatet blir levert med hele 5 forskjellige massasjehoder;

  • Kjeglehode
  • Spade
  • Flatt hode
  • Gaffel
  • Kulehode

Tilpass massasjen

Du velge et hode som passer perfekt til massasjen, slik at du får maks utbytte av behandlingen. Kulehodet er massasjehodet som du kommer til å bruke mest, spesielt når det gjelder de store muskelgruppene i armene, bena, skuldrene og lårene. Kulehodet er laget i et mykt plastmateriale som demper slagene, og under testene våre benyttet vi den også mye til kroppsmassasje på lavere hastighet. Vi hadde forventet en mer støyende massasjepistol, men i testene våre målte vi støynivået til knappe 50 desibel som er veldig bra sammenliknet med de aller fleste andre modeller.

Booster-E
Booster-E

9 hastigheter

Når det gjelder de pulserende slagene, kan du velge mellom hele 9 forskjellige hastigheter som varierer mellom 1200 og 3200 slag i minuttet. Dette er sammenliknbart med flere av de beste massasjepistolene vi har testet, og rekker i lange baner for de aller fleste behov enten du er en aktiv sportsutøver eller mosjonist. Behandlingsdybden på 12mm er også veldig bra, og mer enn tilstrekkelig for å massere dypt inn i muskelvevet. Siden apparatet er såpass kraftig var det dessuten en positiv overraskelse at lydnivået er veldig lavt. 

Gaffelhode med god effekt på ryggen

Vi syntes gaffelhodet fungerte veldig bra på ryggraden og nakken på lav intensitet, i tillegg til akilleshælen hvor den passer som hånd i hanske. Det flate hodet kan brukes på de fleste steder på kroppen, men vi syntes det fungerte best på fotmassasje. Når du benytter en massasjepistol er det viktig å huske på at du må fokusere på musklene, og unngå ben og sener. Dersom du opplever ubehag, det gjør vondt eller du blir rød er det viktig å ta en pause og justere teknikken og hvor hardt du presser. Husk at hensikten med en massasjepistol er å gjøre kroppen mer avslappet og restituert, så det er viktig å ikke overdrive.

Ytelse og praktisk bruk

Når det gjelder praktisk bruk er dette en massasjepistol som det er utrolig enkelt å komme raskt i gang med. Du må naturligvis sørge for at batteriet blir ladet opp, noe som tar ca. 2,5 timer. Når du lader den for første gang anbefaler produsenten at du dobler oppladningstiden. Batteriet rekker til hele 4 timer med massasje, og for oss holdt dette fint til en hel ukes bruk uten at de var nødvendig med oppladning. Slik sett er dette en massasjepistol som egner seg for de som er mye på farten, da du ikke trenger å ha med deg lader på kortere turer.

Praktisk og enkel betjening

Selve konstruksjonen er som tidligere nevnt veldig praktisk, og vi ble fort vant til å benytte de ulike funksjonene. I motsetning til noen av de dyrere modellene vi har testet har ikke Booster E en LCD-skjerm som viser valgt funksjon, men dette er heller ikke strengt tatt nødvendig. Du kan enkelt velge intuitivt mellom de forskjellige behandlingsnivåene ved hjelp av knappene som er plassert på håndtaket. Du trenger ikke å skifte grep eller stoppe massasjen for å forandre intensiteten på behandlingen, slik at du kan gjøre justeringer etter hvert som du beveger apparatet over de forskjellige muskelgruppene.

Massasjepistol Booster Pro
2290 kr,- | Til butikk

Kraftig motor med effektiv massasje

Den kraftige motoren sørger for effektiv massasje på selv de største muskelgruppene, og vi opplevede at muskelknutene ble mye løsere etter kun få sekunder med fokusert massasje. Til å begynne med overdrev vi massasjen og holdt på litt for lenge, noe som resulterte i irriterte hud. Husk at du ikke trenger å massere i mer enn 10-15 sekunder på samme sted for å oppnå et bra resultat. Dette går seg til etter hvert som du blir vant til å benytte massasjepistolen slik at du kan finne frem til et nivå på intensiviteten som kroppen din tolererer og som gir best resultat for nettopp deg.

Avslappende etter en lang dag på kontoret

Vi vil også nevne at vi hadde veldig stort utbytte av Booster E utenom trening. Etter en lang dag på kontoret i samme sittestilling var det utrolig behagelig å kunne foreta en avslappende massasje av nakken og korsryggen. På denne måten følte vi oss mye mer avslappet i kroppen og mindre stresset, noe som også forbedret nattesøvnen. En massasjepistol som Booster E er derfor et apparat som hele familien kan ha glede, helt uavhengig om hvor mye man trener. Dette er definitivt ikke bare en nyttig dings for de som trener vekter på treningsstudio.

Fordeler

Ulemper 

Booster E oppsummering

Når det gjelder oppsummeringen, kan vi raskt konstatere at dette en massasjepistol som vi varmt kan anbefale. Dette er et kraftig massasjeapparat som gir veldig god ytelse både når det gjelder slagdybde, antall slag i minuttet og batterikapasitet. Lydnivået er dessuten forbausende lavt med tanke på den kraftige motoren som driver pistolen. Når det gjelder brukervennlighet er dette en massasjepistol som du kommer raskt i gang med, og det eneste du trenger å bekymre deg over er finne frem til riktig nivå på intensiteten. Dette gjør du ved å trykke på en pluss og minus knapp på skaftet, så stort enklere får det ikke blitt.

Er det noe vi savner når det gjelder daglig bruk av Booster E? Egentlig ikke. Som nevnt ovenfor er dette en massasjepistol som ikke har LCD-skjerm og du får heller ikke med ekstrautstyr som reiseetui, men dette er ikke essensielle egenskaper som påvirker den daglige bruken. Sett i forhold til prisen er dette en massasjepistol for de som ikke bryr seg om unødvendig fordyrende fiksfakserier i form av fancy funksjoner, men ønsker seg en bra fungerende massasjepistol som gjør jobben sin. Booster E gjør jobben sin til de grader, og det bør derfor ikke komme som noen stor overraskelse at vi ender opp med et solid terningkast fem.  

 

2290 kr,- | Til butikk

SE VÅR massasjepistol samletest

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *