El Sparkesykkel Test

El-sparkesykkel test

Vi har gjennomført en el sparkesykkel test hvor vi har testet 5 forskjellige merker og gitt ut el sparkesykkel best i test prisen. Elektrisk sparkesykkel blir mer og mer populært av et par grunner.

Hvem vil ikke kjøre rundt i 20 km/t på en el sparkesykkel uten å måtte tråkke en eneste gang?

El-sparkesykkel test – Best i test 2021!

Etter å ha lest om el-sparkesykkel – oppturer og nedturer, vil du sannsynligvis vite hvilke som er de beste på markedet.

I stedet for å få deg til å gjøre all forskningen selv, og gå deg vill i massevis av el sparkesykkel anmeldelser, fant vi det vi mener er de 5 beste elektriske sparkesyklene på markedet.

Gjennom flere grundige tester har vi delt ut el sparkesykkel best i test prisen!

Vi søkte gjennom alle blogger og anmeldelser for å teste det beste av det beste, så hvis du er interessert i el sparkesykkel, bør du forsette lese vår test!

1. E-WHEELS E2S V2 – El Sparkesykkel Test

El sparkesykkel best i test
3990 kr,- | Til butikk

E-WHEELS E2S V2 er en av de mest populære el-sparkesyklene på markedet, og det med god grunn. Den har hver minste detalj du trenger til din el sparkesykkel for å komme deg dit du skal. Den har også diverse sikkerhetsfunksjoner som beskytter deg i mens du sykler. Det er en komplett sparkesykkel som aldri sluttet å overraske oss.

Kraftig motor og batteri

Folk ser først og fremst etter batteriets levetid og motorens hastighet. Alle de andre detaljene kommer etterpå, og det er grunnen til at vi ønsket å gi deg den veldig imponerende statistikken på E-wheels sin elektriske sparkesykkel. Denne sparkesykkelen har en hastighetsgrense på 20 km/t med sperre og 30 km/t uten med en rekkevidde på 25 kilometer på en enkelt lading.

Enorme dekk

De 8,5 ”luftfylte dekkene på denne elektriske sparkesykkelen tjener mange formål som til slutt gjør din kjøreopplevelse mye bedre. De forhindrer ikke bare slitasje på dekkene, men de gjør også turen jevnere ved å redusere sprett- effekten forårsaket av sprekker og ujevnheter i veien.

Fordeler: – El Sparkesykkel Best i Test

+ Kraftig motor som hastigheter opp til maksimalt 30km/t.

+ 25 km rekkevidde på denne elektriske sparkesykkelen er nok til å komme deg til din bestemte destinasjon og tilbake igjen.

+ 8,5 ”dekk som hjelper deg med å ha en jevnere tur når du kjører på røffe underlag.

Hvorfor vi likt den (el sparkesykkel best i test) – Enkelt sagt: E-WHEELS E2S V2 har alt du trenger for å ha en rask og jevn tur på din nye el-sparkesykkel. Det lett tilgjengelige bremsesystemet hjelper deg med å stoppe umiddelbart, noe som er viktig for din sikkerhet. Den leverte godt på alle punkter og det var desidert den beste el sparkesykkelen i testen i forhold til prisen. Derfor har vi gitt el sparkesykkel best i test prisen til E-WHEELS E2S V2.

2. Xiaomi Mi M365 – El Sparkesykkel Test

Xiaomi elektrisk sparkesykkel
4999 kr,- | Til butikk

Hvis du leter etter en elektrisk sparkesykkel for å pendle lengre destinasjoner, er Xiaomi Mi et utmerket valg. Denne el sparkesykkelen varer lenge på en enkelt batteri lading og opprettholder samme hastighet som de andre modellene på listen. Den har et lekkert design som kommer i fargene svart og hvit.

Langvarig batteri

Med alle disse elektriske sparkesyklene som bare har batterilevetid på 10 km, føler du sannsynligvis at det egentlig ikke er et godt fremkomstmiddel å bruke frem og tilbake fra jobb eller skole. Noen av oss har jobber som er langt unna og det er grunnen til at batterilevetiden på 30 kilometer er et utrolig stort pluss!

Dobbelt bremsesystem

Sikkerhetsfunksjoner er kanskje ikke alltid den mest spennende tingen å snakke om, men trygghet er verdt hver krone. Det doble bremsesystemet på Xiaomi Mi beskytter syklisten mot enhver fare foran seg. Den stopper innen 3 meter, noe som er ganske bra på 20 km/t.

Fordeler:

Det langvarige batteriet på Xiaomi Mi tar deg opp til 30 km med en enkelt lading. Med en fart på 20 km/t har du ikke noe problem med å rekke dit du skal. Det doble bremsesystemet hjelper med å beskytte deg i nødssituasjoner.

Hvorfor vi likt den – Det er ikke mange merker som fokuserer nok på sikkerhetsfunksjoner, så vi mener Xiaomi Mi er eksepsjonell på dette punktet. Batterilevetiden på 30 kilometer er også et stort pluss sammenlignet med andre merkene. Den gjorde det generelt meget bra under vår el sparkesykkel test 2021. Her kan du se Tek.no sin beskrivelse av Xiaomi Mi M365.

3. Bydue 3.0+ – El Sparkesykkel Test

Bydue 3+ el sparkesykkel
11 990 kr,- | Til butikk

Bydue 3.0+ er et nokså nytt el sparkesykkel merke fra Norge. De har et valgt å fokusere kun på el sparkesykler. Bydue 3.0+ er et godt eksempel på hvorfor de har tatt over en andel av markedet. Den er en helhetlig en vidunderlig el sparkesykkel, men sammenlignet med prisen på de andre vi testet, havnet Bydue 3.0+ på en 3 plass.

Bydue 3.0+ er uten tvil en drøm å kjøre, og den leverer topp score i alle testene våres. De store hjulene skaper en fantastisk kjøreopplevelse og du trenger ikke å bekymre deg for sprekker og steiner i veien. Grunnen for at den får en karakter 5, og ikke topp karakter, er kun grunnet prisen. Du får en utrolig god el sparkesykkel, men det er vesentlig mye dyrere enn konkurrentene. 

Rekkevidde:

Det vi liker best med Bydue 3.0+ modellen er den robuste konstruksjonen og den elleville rekkevidden. Bydue el sparkesykkel ble testet av en person på 95 kg og batteriet varte overraskende nok hele 53 km. Dette er en stor fordel, og for deg som skal pendle langt med en el sparkesykkel, så passer Bydue 3.0+ helt perfekt til deg.

Fordeler:

+ 10” hjul gjør Bydue 3.0+ til den el sparkesykkelen med størst hjul i vår test. De store hjulene skapte en behagelig kjøreopplevelse og dette var svært positivt.

+ Med en 1000W motor så kan du være sikker på at du får en el sparkesykkel med mye kraft. Selv med en person på 95 kg, så dro den godt i oppoverbakker.

+ Kjører opptil 70 km på en enkelt lading. Dette er noe man setter stor pris på, da man vil kunne slippe å måtte lade batteriet så ofte. 

Hvorfor vi likte den – Bydue har her produsert en el sparkesykkel av høy kvalitet, så vi ble positivt overrasket og må si at Bydue 3.0+ er et flott produkt. Den robuste kvaliteten, de store hjulene og den lange rekkevidden er noen av de tingene vi likte best. Vi har derfor valgt å gi Bydue 3.0+ en solid 3 plass i vår el-sparkesykkel test.

4. ClassyWalk® S250 N – El Sparkesykkel Test

El sparkesykkel stay classy
3990 kr,- | Til butikk

ClassyWalk® S250 N er en solid el-sparkesykkel. Den har nesten alt du skal se etter i en elektrisk sparkesykkel. Den har også diverse sikkerhetsfunksjoner som beskytter deg i mens du sykler noe som gjøre den sikrere enn andre diverse el sparkesykler. Den har også et kult og unikt design.

Kraftig motor og batteri

Folk ser først og fremst etter batteriets levetid og motorens hastighet. Denne sparkesykkelen har en hastighetsgrense på 20 km/t med en rekkevidde på 25 kilometer på en enkelt lading. Dette er en ganske standard rekkevidde på en el-sparkesykkel. Vi testet denne altså med en fartssperre på 20 km/t, og det er viktig å vite at maksimal lovlig fartsgrense i Norge er 20 km/t.

Enorme dekk

De 8,5 ”luftfylte dekkene på denne elektriske sparkesykkelen tjener mange formål som til slutt gjør din kjøreopplevelse mye bedre. De forhindrer ikke bare slitasje på dekkene, men de gjør også turen jevnere ved å redusere sprett- effekten forårsaket av sprekker og ujevnheter i veien.

Fordeler:

+ Kraftig motor som hastigheter opp til maksimalt 25km/t.

+ 25 km rekkevidde på denne elektriske sparkesykkelen er nok til å komme deg til din bestemte destinasjon og tilbake igjen.

+ 8,5 ”dekk som hjelper deg med å ha en jevnere tur når du kjører på røffe underlag.

Hvorfor vi likt den – Denne elektriske sparkesykkelen er meget god å kjøre og den scorer bra på alle testene våres. Den drar godt i oppoverbakker, og har slitesterke dekk. Dette er en komplett el sparkesykkel som vi mener fortjener en solid 4 plass på vår test.

5. Razor E100 – El Sparkesykkel best i test for barn

El sparkesykkel razor 100
2097 kr,- | Til butikk

Hvis du leter etter en elektrisk sparkesykkel til barnet ditt, er Razor E100 det du ser etter! Dette er det perfekte transportmiddelet og har alt barnet ditt trenger for å komme seg fra og til skolen. Dette er en helhetlig god elektrisk sparkesykkel, og har funksjoner som gjør det tryggere for barn og benytte seg av el-sparkesykkel.

Rimelig hastighet og batterilevetid

Ingen vil at barnet sitt skal kjøre på rundt på en El-sparkesykkel som går i 30 km/t, det er rett og slett for farlig. Toppfarten på denne elektriske sparkesykelen er 15 km/t, noe som er akkurat nok til å få dem til skolen i tide innen 40-minutters batterilevetid. Den er bred slik at barn trygt kan stå på den, og vi mener den har et barnevennlig utseende.

Laget for barn

Ikke bare er hastigheten og batterilevetiden perfekt for barnet ditt til å komme seg til skolen og tilbake, men det er et par andre funksjoner som også passer på deres sikkerhet. Bremsesystemet er øverst på styret, og styrehøyden er justerbar for alle størrelser.

Fordeler:

+ 15 km/t er en perfekt hastighet fordi det gir dem tid til å bremse når det er nødvendig.

+ Batterilevetiden på 40 minutter er mer enn nok til å få barnet ditt til skolen og tilbake.

+ Med alle slags spesielle sikkerhetsfunksjoner er denne godt egnet til barn!

Hvorfor vi likte den – Vi likte ikke bare Razor E100, vi elsket den! Dette er den ultimate El-sparkesykkel som passer på barnas trivsel og samtidig er en utmerket metode for morro og transport! Den gjorde det utrolig bra i vår el sparkesykkel test og tok med seg best i test 2021 prisen for barn.

Hvordan vi bedømmer en el sparkesykkel i vår test

Datainnsamling

Vi bruker en høy-ytelses GPS-datalogger laget av Racelogic for å spore posisjon og hastighet av alle våre el-sparkesykler. Loggede data importeres til Circuit Tools, og vi bruker også en rekke tilpasset Python-basert skript for å analysere rå GPS-data.

For alle målinger (unntatt rekkevidde, som er veldig tidkrevende), skaffer vi vanligvis minst 3 uavhengige studier. Vi kjører også noen statistiske analyser mellom forsøkene for å kvantifisere usikkerhet i målingene våre; vi rapporterer ikke disse resultatene, men bruker dem til å validere kvaliteten på datainnsamlingen. Med dette grunnlaget, har vi kåret el sparkesykkel best i test prisen 2021!

Best i Test el sparkesykkel
El sparkesykkel test
Forhold
  • Alle tester blir utført under følgende forhold:
  • Enhver El-sparkesykkel er fulladet
  • Dekk blåses opp i henhold til produsentens spesifikasjoner
  • Sparkesykkelen er i sin maksimerte ytelsesmodus
  • Område: Vi tester en og en el-sparkesykkel i Oslo.
  • Utføres i ytelsesmodus og ikke energisparende modus.
  • El-sparkesykkelene kjøres aggressivt – maksimerer gassen når det er mulig og akselererer raskt

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Massasjepistol test

Massasjepistol

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

Airfryer test

Airfryer test 2021

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *