Kjøkkenmaskin Test 2024

kjøkkenmaskin test 2021

Kjøkkenmaskin test 2024! En kjøkkenmaskin er en smart investering for deg som liker å tilberede mat på kjøkkenet. I dag lanseres det stadig flere modeller i markedet. Før du går til anskaffelse av et slikt kjøkkenapparat bør du derfor lese vår kjøkkenmaskin test 2024. Her har vi tatt for oss fem ulike modeller fra kjente leverandører som Kenwood, SMEG og Bosch.

Dagens kjøkkenmaskiner tilbyr en rekke smarte funksjoner som gjør bakingen enklere. Du får egenskaper som gjør at du raskt kan både smelte og veie ingrediensene. Det er derfor enklere å bake kaker og deiger, enn tidligere. De fleste modellene har en stilfull og funksjonell design, som tar seg godt ut på kjøkkenbenken.

Kjøkkenmaskinene ble vurdert etter følgende spesifikasjoner:

Det er ikke alltid like enkelt å velge riktig modell. I vår kjøkkenmaskin test har vi valgt å legge vekt på faktorer som motorkraft, hastighetsinnstillinger og bollevolum. Dette er egenskaper som gjør seg gjeldende når du skal elte en stor deig. Vi har også valgt å ta hensyn til om kjøkkenmaskinen leveres med en turbo- /pulsknapp.

  • Motorkraft: Motorkraften måles vanligvis i watt. En kjøkkenmaskin med god motorkraft bidrar til at det blir enklere å elte tung gjærdeig. Dersom du bare skal bruke kjøkkenmaskinen til småbakst og kaker, er det ikke nødvendig med mange watt.
  • Hastighetsinnstillinger: En kjøkkenmaskin kan vanligvis brukes ved bruk av hastighetsinnstillinger. Dette er automatiske forhåndsinnstillinger som er tilpasset ulike oppskrifter. Hastigheten bør være jevn, selv når du elter en tung gjærdeig.
  • Bollevolum: De fleste kjøkkenmaskiner leveres med en eller flere boller. Disse bollene er gjerne i rustfritt stål. Dette er et materiale som tåler rengjøring i oppvaskmaskinen. Du kan bruke bollene til både røring og elting.
  • Turbo- / Pulsknapp: En turbo- /pulsknapp gjør det enklere å tilpasse hastigheten manuelt. En pulsfunksjon er praktisk om du skal røre noe forsiktig inn i deigen. Din kjøkkenmaskin stopper og starter slik du ønsker ved bruk av denne knappen.
  • Dimensjoner og vekt: De fleste moderne kjøkkenmaskiner er designet for å stå på kjøkkenbenken. Dimensjonene er med på avgjøre hvorvidt den får plass på kjøkkenbenken. Vi vurderte også vekten på modellen da dette også er et viktig punkt.

1. Kenwood Chef XL Titanium Patissier – Kjøkkenmaskin best i test!

kenwood kjøkkenmaskin best i test
8990 kr,- | Til butikk

Kenwood Chef XL Titanium Patissier ble rangert som best i test kjøkkenmaskin 2024. Vi har lagt vekt på at denne modellen leveres med 13 innovative SimpleTouch-programmer. Kenwood kjøkkenmaskin har også en praktisk BakeAssistent touch skjerm. Denne multifunksjonelle kjøkkenmaskinen leveres med boller som rommer 5 og 7 liter.

Motorkraft: Kenwoood er et merke som allerede er kjent for å levere kjøkkenmaskiner i god kvalitet. Modellen Kenwood Chef XL Titanium Patissier har en motor på totalt 1400 watt. Kenwood kjøkkenmaskin som passer utmerket til røring. Denne modellen har en motorkraft som er kraftig nok til å elte større deiger.

Hastighetsinnstillinger: I vår Kjøkkenmaskin test 2024 har vi lagt vekt på at Kenwood kjøkkenmaskin har 13 hastighetsinnstillinger. Du kan benytte deg av flere smarte funksjoner. Det er mulig å smelte smør og sjokolade ved bruk av skålen EasyWarm. Ved bruk av en EasyWeight-vekt kan du veie ingrediensene mens du baker.

Bollevolum: Kenwood kjøkkenmaskin leveres med en 5-liters skål og en EasyWarm 7-liters skål. Du får også med tilbehør som blant annet deigkrok, visp og blender. Dette er tilbehør som gjør det enda morsommere å bake og lage desserter. Denne maskinen skårer høyt i forhold til mange andre kjøkkenmaskiner i dagens marked.

Turbo- / Pulsknapp: I tillegg til 13 ulike hastighetsinnstillinger er Kenwood kjøkkenmaskin utstyrt med en pulsfunksjon. Ved bruk av en turbo- /pulsknapp kan du kontrollere hastigheten manuelt. Dette bidrar til en bedre kontroll over hvordan du bruker kjøkkenapparatet. En slik pulsknapp kan blant annet brukes når du skal vende kakedeigen.

Dimensjoner: Kenwood Chef XL Titanium Patissier kjøkkenmaskin passer godt inn i et moderne kjøkken. Kenwood er allerede kjent for å tilby kjøkkenmaskiner med et klassiske design. Du kan velge blant flere flotte farger. Denne modellen leveres med en utstyrspakke som blant annet inneholder 2 skåler, visper og deigkrok. Den leveres i følgende dimensjoner 48,50 x 35, 00 x 49,00 cm.

Vekt: Kenwood kjøkkenmaskin har en vekt på 8,2 kg. Den har derfor en lav vekt i forhold til mange andre modeller. Kenwood Chef XL er derfor enkel å ta ut av kjøkkenskapet når du trenger den og den tar seg også godt ut på kjøkkenbenken også. Du kan derfor la Kenwood kjøkkenmaskin stå på kjøkkenbenken til enhver tid, uten å bekymre deg for plassen og vekten.

2. SMEG SMF01 – Kjøkkenmaskin test

SMEG kjøkkenmaskin test
5995 kr,- | Til butikk

Vi har rangert SMEG SMF01 som nummer to i vår kjøkkenmaskin test 2024. SMEG kjøkkenmaskin passer perfekt inn i et moderne kjøkken. Den kommer i flere flotte farger som enkelt matcher kjøkkeninteriøret. En kraftig motor gjør at du både kan elte og røre mye deig, på en gang. SMEG kjøkkenmaskin leveres også med 10 ulike hastigheter. 

Motorkraft: SMEG SMF01 har en motorkraft på 800 watt. Du kan derfor bruke SMEG kjøkkenmaskin til å tilberede både brød og kaker. Ved bruk av riktig tilbehør kan du elte tung deig. Det er også svært enkelt å røre i kakedeiger. Med i pakken får du blant annet trådvisp, deigkrok og flatblander.

Hastighetsinnstillinger: SMEG SMF01 kjøkkenmaskin kan justeres på 10 ulike hastighetsinnstillinger. Det er derfor mulig å regulere hastigheten etter hvilke typer ingredienser du har i bollen. Det er viktig å velge riktig hastighet i forhold til om du skal røre eller elte. Du bør også velge riktig tilbehør som passer til oppskriften som skal tilberedes.

Bollevolum: Her får du en funksjonell kjøkkenmaskin som leveres med en bolle med kapasitet på 4,8 liter. SMEG SMF01 har en rotasjonsmotor som er designet for å kunne fungere i hele bollen. Det blir derfor enkelt å røre i kakedeigen. Den flotte bollen er laget i rustfritt stål. Den kan derfor rengjøres i oppvaskmaskinen.

Turbo- / Pulsknapp: SMEG kjøkkenmaskin har ikke en turbo-/ pulsknapp. Du kan derimot benytte deg av totalt ti ulike hastigheter. Det er derfor enkelt å variere hastighet etter hva du tilbereder i bollen. For å få den beste effekten anbefales det at du benytter riktig tilbehør. Du bør også sette deg inn i hvordan du bruker de ulike funksjonene.

Dimensjoner: SMEG er kjent for å tilby kjøkkenutstyr i et retrodesign. Denne kjøkkenmaskinen leveres i flere flotte farger som raskt blir lagt merke til. Mange velger derfor en farge som matcher kjøkkenet. SMEG kjøkkenmaskin har en dimensjon på 122.1 x 40,2 x 37,8 cm. Dette er derfor en mindre modell, som passer godt inn på en mindre kjøkkenbenk.

Vekt: SMEG kjøkkenmaskin passer perfekt på kjøkkenbenken. Den veier derimot bare 9 kg. Det er derfor enkelt å ta den inn og ut av kjøkkenskapet. Denne modellen tar heller ikke mye plass. Det medfølger en trådvisp, spadevisp, deigkrok og sprutdeksel. Dette er tilbehør som kommer godt med når du skal bruke kjøkkenmaskinen i hverdagen.

3. MUM9AD1S00 Bosch – Kjøkkenmaskin test

bosch kjøkkenmaskin
5990 kr,- | Til butikk

Vi har rangert MUM9AD1S00 Bosch kjøkkenmaskin som nummer tre i vår test. Den har en motorkraft på totalt 1100 watt. Dette tilsier at den kan røre og elte stor deiger. Du kan stille den inn på 7 ulike hastighetsinnstillinger. Bosch kjøkkenmaskin leveres med to flotte boller, som kan brukes til både røring og elting av gjærdeig.

Motorkraft: Dersom du er på jakt etter en kraftig kjøkkenmaskin, bør du vurdere Bosch MUM9AD1S00. Dette er en maskin som har en motorkraft på 1100 watt. Dette tilsier at den er effektiv om du skal elte tunge deiger. Bosch kjøkkenmaskin leveres i et moderne design som tar seg godt ut på et moderne kjøkken.

Hastighetsinnstillinger: Du kan velge mellom 7 ulike hastighetsinnstillinger. Dette gjør at du kan stille inn hastigheten slik du selv ønsker. Bosch kjøkkenmaskin er effektiv ved bruk på både gjærdeig og kakedeig. Du oppnår best resultat ved å bruke riktig tilbehør til hver enkelt oppskrift. En Smart Dough Sensor bidrar til at hastigheten holdes jevn.

Bollevolum: Bosch kjøkkenmaskin leveres med to boller som har en kapasitet på 5,5 liter. Du kan derfor tilbered store gjærdeiger og kakedeiger uten problemer. Du bytter enkelt tilbehør etter behov. Både bolle og tilbehør er laget i rustfritt stål. Du kan derfor vaske dette i oppvaskmaskinen uten problemer.

Turbo- / Pulsknapp: MUM9AD1S00 Bosch kjøkkenmaskin har en pulsfunksjon som gjør det enklere å kontrollere hastigheten selv. Du starter og stopper kjøkkenmaskinen ved å benytte pulsknappen. Du kan røre og elte ingrediensene, forsiktig inn i bollen. Du slipper slik å være redd for at bær eller lignende tar skade.

Dimensjoner: Bosch er kjent for å tilby solide og praktiske produkter. Denne kjøkkenmaskinen fra Bosch tar ikke mye plass på kjøkkenbenken din. Den leveres i dimensjonen 33,7 x 22,2 x 43,3 cm. Den har et moderne og funksjonelt design. Bosch MUM9AD1S00 er derfor en storfavoritt i mange hjem.

Vekt: Her får du en modell som veier litt mer enn kjøkkenmaskin best i test. Derimot har vi valgt å rangere Bosch kjøkkenmaskin som nummer tre i vår test. Den har en total vekt på 10, 58 kg. Den er derfor liten nok til å tas ut av kjøkkenskapet ved behov. Derimot velger mange å plassere den på kjøkkenbenken.

4. AKM6230 Ankarsrum – Kjøkkenmaskin test

Ankarsrum kjøkkenmaskin test
6990 kr,- | Til butikk

AKM6230 Ankarsrum kjøkkenmaskin er en kraftig kjøkkenmaskin. Den har en motorkraft på totalt 1500 watt. Den stiller derfor sterkt i forhold til andre kjøkkenmaskiner i vår kjøkkenmaskin test. Dette er derfor en kjøkkenmaskin som kan brukes til både lette og tyngre dager. Den har et stilig og klassisk design, som gjør at den passer godt inn på kjøkkenet.

Motorkraft: Dette er en kjøkkenmaskin som har en kraftig motorkraft på 1500 watt. Den kan derfor elte tunge deiger uten at du merker at hastigheten endrer seg. Hastigheten holdes automatisk jevn når kjøkkenmaskinen er i bruk. Omdreiningen reguleres automatisk slik at du få den beste effekten uavhengig av hva du tilbereder.

Hastighetsinnstillinger. Når du bruker Ankarsrum kjøkkenmaskin kan du benytte 10 ulike hastighetsinnstillinger. Det er viktig at du setter deg inn i hvilke hastighetsinnstillinger, som passer best. Slik får du best resultater når du tilbereder kaker, brød og desserter. Du bør også få en oversikt over hvilke  tilbehør som er inkludert.

Bollevolum: Ankarsrum kjøkkenmaskin leveres med en rustfri bolle, med kapasitet på 7 liter. Du kan derfor tilberede store deiger på 5 kg. Du får også en bolle som rommer 3,5 liter. Denne bollen er laget i plast. Det er viktig at du oppdaterer deg på hvilket tilbehør som passer til hver av bollene, før bruk.

Turbo- / Pulsknapp: Ankarsrum kjøkkenmaskin har en turbo- /pulsknapp som kan brukes ved behov. Dette er en knapp som gjør at du effektivt kan kontrollere hastigheten på kjøkkenmaskinen. En slik pulsfunksjon gjør det enkelt å røre ingrediensene forsiktig sammen. På denne måten beholder bær og lignende, fasongen.

Dimensjoner: Dette er en kjøkkenmaskin som har et design som skiller seg ut. Ankarsrum kjøkkenmaskin leveres i en størrelse på 36 x 26,8 x 40 cm. Dette tilsier at den ikke er mye større enn den som ble rangert som kjøkkenmaskin best i test 2024. Ankarsrum kjøkkenmaskin tar derfor ikke mye plass. Mange velger derfor å oppbevare den på kjøkkenbenken.

Vekt: Dette er en klassisk kjøkkenmaskin som stadig flere velger som sin favoritt. Den er meget god på å elte store deiger. Du kan derfor være sikker på at resultatet blir en jevn deig. Ankarsrum kjøkkenmaskin har en vekt på 10 kg. Den er derfor lett å ta frem fra kjøkkenskapet om du har behov for den.

5. KitchenAid Heavy Duty Standmixer – Kjøkkenmaskin test

kitchenaid kjøkkenmaskin test 2021
9999 kr,- | Til butikk

Vi har rangert KitchenAid Kjøkkenmaskin Heavy Duty som nummer fem i vår kjøkkenmaskin test 2024. Hastigheten er ikke like god som noen av de sterkeste modellene. Derimot er dette en kjøkkenmaskin som har totalt 10 hastighetsinnstillinger. Den leveres med en bolle som har plass til 6,9 liter.

Motorkraft: Dette er en kmodell som har en motorkraft på totalt 500 watt. KitchenAid kjøkkenmaskin Heavy Duty er derfor ikke den kraftigste kjøkkenmaskinen i markedet. Den er allikevel kraftig nok når du skal tilberede kaker og gjærbakst. Du vil derfor få mye glede av KitchenAid kjøkkenmaskin.

Hastighetsinnstillinger: Du kan velge blant 10 ulike hastighetsinnstillinger. Automatiske innstillinger gjør at den kan holde en jevn hastighet. Ved å velge riktig hastighetsinnstilling vil du være sikker på at det røres kontinuerlig i samme tempo. Dette er en funksjon som gjør det mye enklere å få en jevn deig når du baker.

Bollevolum: KitchenAid Kjøkkenmaskin Heavy Duty leveres med en bolle som rommer 6,9 liter. Du kan derfor tilberede tunge og fyldige deiger, uten problemer. Dette er derfor en kjøkkenmaskin som stiller sterkt i forhold til andre kjøkkenmaskiner i vår kjøkkenmaskin test 2024. Du tilpasser kapasiteten ved å velge riktig tilbehør og hastighet.

Turbo- / Pulsknapp: KitchenAid kjøkkenmaskin fungerer ikke ved bruk av en turbo- /pulsknapp. Du kan allikevel regulere hastigheten om du ønsker dette. Det er viktig at du bruker riktig hastighet i forhold til det du skal tilberede. En gjærdeig krever sannsynligvis en annen hastighet, enn en kakedeig. 

Dimensjoner: Heav Duty modellen er kjent for sitt stilfulle design. Du kan derfor være sikker på at du får et kjøkkenapparat som passer godt inn på kjøkkenet ditt. KitchenAid kjøkkenmaskin leveres i dimensjonen 28,70 x 41,90 x 37,10 cm. Den har altså en nokså like størrelse som de andre modellene i vår kjøkkenmaskin test 2024.

Vekt: KitchenAid Kjøkkenmaskin Heavy Duty har en vekt på 13, 5 kg. Den er derfor en av testens tyngste kjøkkenmaskiner. Den har et tidløst design som gjør at den passer inn på de fleste kjøkken. Mange velger derfor å la den stå på kjøkkenbenken, selv når den ikke er i bruk. Slik får du raskere tilgang til den når du skal bake.

Slik velger du riktig kjøkkenmaskin

I vår kjøkkenmaskin test har vi valgt å presentere fem ulike modeller. Dette er modeller fra velkjente leverandører som Kenwood, SMEG, Bosch, KitchenAid og Ankarsum. En god kjøkkenmaskin er et godt hjelpemiddel når du skal bake eller lage desserter. De fleste modellene har praktiske funksjoner som gjør jobben enklere for deg.

Når du skal velge en kjøkkenmaskin bør du ta hensyn til hvilke behov du har. Dersom du liker å tilberede større gjærbakster, bør du velge en kraftig modell. Ønsker du derimot å bruke den til å tilberede desserter eller kaker, kan du velge en mindre modell. Du bør også vurdere hvilket tilbehør som passer best.

Flere praktiske funksjoner

Før du bestemmer deg for hvilken kjøkkenmaskin som passer, bør du se på hvilke funksjoner den har. De fleste modeller kan tilby flere praktiske funksjoner. Det å kunne regulere hastigheten er en viktig funksjon. Den kan også leveres med en turbo- / pulsknapp. Denne knappen gjør det enkelt å justere hastigheten i ønsket tempo.

En Kenwood kjøkkenmaskin har gjerne Led-belysning. Denne belysningen gjør det lettere holde oversikten over tilberedningsprosessen. Det er også mulig å senke og heve tilbehøret når kjøkkenmaskinen er i bruk. Dette for at du skal få best utbytte av tilbehøret til enhver tid. Du kan også få kjøkkenmaskiner med kokeplate og vekt.

SMEG kjøkkenmaskin test tekguide

Tilbehør til din kjøkkenmaskin

En kjøkkenmaskin leveres som regel med noe tilbehør. I vår test 2024 har vi valgt å ta hensyn til hvilket tilbehør som følger med. De fleste kjøkkenmaskiner leveres med det som kan betegnes som standardtilbehør. Standardtilbehøret består gjerne av en visp, deigkrok og K-spade. Dette er tilbehør som gjør at du får bedre utbytte av funksjonene.

Du kan også velge en kjøkkenmaskin som leveres med ekstra tilbehør. Dette kan være tilbehør som blender, kjøttkvern og slikkepotter. Du kan derfor være sikker på at du kan tilberede både gjærdeiger og desserter, på en effektiv måte. Ved bruk av riktig utstyr får du mer ut av matlagingen på kjøkkenet.

Smeg kjøkkenmaskin

Bruk ekstra tilbehør

Ved bruk av ekstra tilbehør kan du utføre flere oppgaver. En kjøkkenmaskin passer perfekt inn på kjøkkenbenken. Du kan utføre de fleste arbeidsoppgaver ved bruk av standardtilbehør. Du vil derimot oppdage at ekstra tilbehør gir flere muligheter. Samtlige modeller i testen kan oppgraderes, ved bruk av ekstra utstyr.

Vi anbefaler at du sjekker hvilket tilbehør som er tilgjengelig. Du vil da være sikker på at din nye kjøkkenmaskin tilfredsstiller dine forventninger. Enkelte modeller leveres med tilbehør som blender, råkostapparat og juicepresser. Du kan også få tilbehør som småkakesett, kjøttkvern, bærpresse og pastakvern.

Ubegrensede muligheter på kjøkkenet

En kjøkkenmaskin gir deg ubegrensede muligheter i forbindelse med matlaging. Dersom du lar kjøkkenmaskinen stå på kjøkkenbenken, er den tilgjengelig hele tiden. En kjøkkenmaskin erstatter alle små apparater som du gjerne har stående. Du får blender, stavmikser og foodprosesser i bare ett produkt.

Du kan få tak i tilbehør som gir deg muligheten til å lage hjemmelaget is. En iskremmaskin er alltid populært å ha på kjøkkenet. Benytt gjerne tilbehør som kutter grønnsaker. Du kan regulere hvor grovt du ønsker at grønnsakene skal kuttes. Ved bruk av riktig tilbehør blir det morsommere å tilberede måltidene.

Flere fordeler med en kjøkkenmaskin

Det kan være smart å investere i en kjøkkenmaskin i god kvalitet. Selv om prisen kan være høy, er dette en god investering. En kraftig modell vil gi deg større frihet når det kommer til baking. Den kan arbeide i høy hastighet når du elter tung gjærdeig. Resultatet vil bli en jevn deig som er lett å håndtere.

En kjøkkenmaskin gjør det enkelt å tilberede store måltider. Det er alltid morsomt å invitere til et godt måltid. Du kan tilberede hele måltidet ved bruk av en kjøkkenmaskin. Ved bruk av riktig tilbehør kan du tilberede de fleste retter. Den passer perfekt til å lage hjemmelagde kjøttkaker, gratinerte poteter og grønnsaker.

kjøkkenmaskin kitchenaid

Effektiv rengjøring av tilbehør

Det anbefales at du setter deg inn i hvordan du skal vedlikeholde kjøkkenmaskinen. Den kan rengjøres ved bruk av en våt klut. Derimot kreves det gjerne litt mer innsats når det gjelder rengjøring av tilbehør. Tilbehør i rustfritt stål kan rengjøres i vaskemaskinen. Tilbehør i andre typer materialer må gjerne vaskes for hånd.

Det anbefales at du rengjør både kjøkkenmaskin og tilbehør, rett etter bruk. Slik unngår du at matrester setter seg fast. Du kan ha en kjøkkenmaskin i mange år om den vedlikeholdes riktig. Den er er designet for at du skal kunne bruke den hver dag. Du kan også bytte ut standardtilbehøret om det oppstår slitasje.

kjøkken rengjøring

Designet for å ikke søle

De fleste kjøkkenmaskiner er designet for at du skal unngå søl. Når du kjører kjøkkenmaskinen i høye hastigheter er det lett for at det blir søl. En Kenwood kjøkkenmaskin leveres gjerne med en Splash-Guard funksjon. Denne funksjonen beskytter mot at det spruter når den er i bruk. Dette er en nyttig funksjon som gjør rengjøringen enklere etter bruk.

I denne testen har vi tatt utgangspunkt i fem brukervennlige kjøkkenmaskiner. Vi har presentert modeller som har blitt utviklet med fokus på brukervennlighet. De ulike hastighetsinnstillingene er lett tilgjengelig på samtlige kjøkkenmaskiner. Du får derfor en kjøkkenmaskin som både er brukervennlig og funksjonell.

Generell informasjon om kjøkkenmaskin

Oppdater kjøkkenmaskinen din

Den første kjøkkenmaskinen ble lansert for å kunne elte tunge gjærdeiger. I dag fungerer en kjøkkenmaskin som et moderne multiapparat. I de senere år har kjøkkenmaskinen blitt utviklet til å dekke flere behov enn tidligere. Du vil derfor oppdage at en kjøkkenmaskin kan endre hverdagen din. Med riktig utstyr blir det morsommere å følge oppskrifter.

Kenwood kjøkkenmaskin ble rangert som kjøkkenmaskin best i test. Kenwood kjøkkenmaskin kan både veie og smelte smør. Du behøver derfor ikke å benytte deg av mer utstyr enn nødvendig. En eldre Kenwood kjøkkenmaskin kan oppdateres slik at den tilfredsstiller dagens standard. Du kan derfor få mye glede av den.

kjøkkenmaskin test banner

Bytt ut tilbehøret ditt

Før du begynner jakten på nytt tilbehør bør du sjekke om det gamle fungerer. Du vil da få en bedre oversikt over hvilket tilbehør som bør skiftes ut. Du bør også ta en grundig sjekk av kjøkkenmaskinens deler. Tørk av den med en våt klut, slik at den rengjøres tilstrekkelig. Du kan da oppdage eventuelle skader eller slitasje.

Bruk gjerne tid på å les gjennom bruksanvisningen. Du vil da finne ut om det er noen funksjoner som du ikke har lært deg. Nytt og praktisk utstyr kan forbedre funksjonaliteten. Det utvikles stadig nytt tilbehør til bruk på dagens kjøkkenmaskiner. Du kan derfor tilpasse kjøkkenmaskinen slik at den passer dine behov.

kjøkkenmaskin smeg test tek

Enkle og smakfulle oppskrifter

En kjøkkenmaskin leveres gjerne med en oppskriftsbok. Her finner du smakfulle oppskrifter som er enkle å tilberede. Du kan laste ned en oppskriftsbok fra produsentens hjemmeside, eller som en app. Du kan også benytte deg av oppskrifter som følger med i pakken når du kjøper den. Dette er oppskrifter som er tilpasset tilberedning ved bruk av kjøkkenmaskinen.

Blant oppskriftene finner du gjerne oppskrifter på smoothies og annen drikke. Her får du også oppskrifter på supper, forretter bakverk, kjeks og kaker. Det første du bør gjøre når du har en ny kjøkkenmaskin i hus, er å sette deg inn i hvordan den fungerer. Da blir det mye enklere å følge oppskriftene senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *