Informasjonskapsler

 

Tekguide.no tar i bruk informasjonskapsler for å forbedre funksjoner inne på siden og annonser. Ved å benytte deg av vår nettside gir du oss samtykke om å bruke informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettsteder plasserer på datamaskiner og mobile enheter til folk som besøker disse nettstedene. Vi lagrer ingen personlige opplysninger som for eksempel e-postadresse eller navn.

Informasjonskapsler på nettsidene våre

Tekguide.no bruker følgende typer informasjonskapsler:

Øktbasert informasjonskapsel: Lagres midlertidig i datamaskinens minne og forsvinner når du lukker nettleseren. En ID-kode som husker deg som besøkende midlertidig, opprettes, slik at de valgene du gjør på nettstedet, følger deg gjennom hele besøket.

Statistikk-informasjonskapsel: Brukes til å måle trafikken og navigering på siden, for eksempel om du har besøkt nettsidene våre tidligere, samt til å få en forståelse for hvordan besøkende bruker og navigerer på nettstedet.

Reklame-informasjonskapsler: Registrerer hvilke sider du har besøkt, og lenkene du klikket på. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om ditt besøk og husker hvilke nettsteder du har besøkt. Vi og tredjeparter kan bruke denne informasjonen til å overvåke brukeraktiviteten på nettsidene våre og for å kunne tilpasse annonser slik at de blir mer relevante for deg og dine interesser.

Sosiale-medier-informasjonskapsler: Nettstedet har ikoner som lar deg dele innhold på sosiale medier. Disse tjenestene setter tredjeparts informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Deaktivere informasjonskapsler

Hvis du ikke vil at datamaskinen eller mobiltelefonen skal lagre informasjonskapsler, kan du endre dette i nettleserinnstillingene. Du kan også slette informasjonskapsler som er lagret i nettleseren under tidligere økter. Hvis du velger ikke å akseptere informasjonskapsler, kan nettstedets funksjonalitet være begrenset.

Lenker på nettsidene våre kan peke til andre nettsteder som også bruker informasjonskapsler. Disse er ikke oppgitt her.