Trigger Point Premium Massasjepistol Test

Vi har lenge sett frem til å teste Trigger Point Premium som en del av vår store massasjepistol test. Trigger Point kan skilte med fantastisk imponerende egenskaper som 3000 pulserende slag per minutt, 6 timer batterilevetid og hele 15 funksjoner. Trigger Point Massasjepistol blir også levert med en veldig bra utstyrspakke inkluder i prisen, som omfatter hele 5 massasjehoder, to batterier og hurtiglader. I testen kan du lese mer om erfaringene våre etter å ha benyttet massasjepistolen både før, under og etter trening i over to uker.

Design og funksjoner

Massasjepistoler som Trigger Point Premium har blitt et stadig mer populært alternativ for å hjelpe både idrettsutøvere og amatører med oppvarming, restitusjon, skadeforebygging og muskelreparasjon. De pulserende massasjeslagene fra det håndholdte apparatet trenger dypt inn i muskelvev, og fremmer avslapning og økt blodgjennomstrømning. I motsetning til tungvinte skumruller, er de mye enklere å bruke og generelt mer effektive på vanskelig tilgjengelige muskelgrupper.

trigger point premium massasjepistol

Trekantet konstruksjon

Den solide, trekantede konstruksjonen til Trigger Point Premium er et avvik fra den typiske formen til mange populære massasjepistoler, som f.eks. Hyperice Hypervolt. Trigger Point kan holdes fra forskjellige vinkler, slik at du kan bruke press mer effektivt og komfortabelt. I vår massasjepistol test opplevde vi at denne multi-grip-konstruksjonen var spesielt nyttig når det gjaldt målrettet massasje mot vanskelig tilgjengelige steder, som korsryggen og nakken.

Oversiktlig LCD display

På toppen av Trigger Point Premium finner du en LCD-skjerm som viser hastighet, batterilevetid og en kraftmåler som viser nivået på presset mot muskelen. Dette er en nyttig funksjon hvis du har en tendens til å presse muskelvevet for hardt – eller, i mitt tilfelle, ikke hardt nok. Opp og ned piltaster under skjermen lar deg enkelt endre hastigheten uten at du trenger å skifte grep. Trigger Point Premium massasjepistol er dessuten en av de beste modellene vi har testet når det gjelder slagdybde på hele 12 mm som når 60% dypere inn i musklene enn en gjennomsnittlig massasje.

trigger point premium massasjepistol
trigger point premium massasjepistol

15 nivåer på behandlingen

Dette er en modell som blir levert med hele 15 forskjellige behandlingsnivåer slik at du kan justere den på en helt perfekt måte i forhold til muskelgruppene du ønsker å behandle. I vår massasjepistol test opplevde vi at massasjen fungerte spesielt skånsomt i forhold til nakken, samtidig som vi kunne skru opp nivået og gjennomføre en mye mer intensiv massasje av lårmuskulaturen. Et annet aspekt vi satte stor pris på under bruk var den stillegående børsteløse motoren. Til tross for den kraftige ytelsen er dette den mest stillegående massasjepistolen vi har testet, noe som er veldig praktisk når du benytter den i nærheten av andre og vil unngå å virke forstyrrende.

Batteriytelse

Når det gjelder batteriytelse kan du forvente hele 6 timer med kontinuerlig bruk takket være de to kvalitetsbatteriene som blir levert med produktet. Ladetiden per batteri ligger på kun 1,5 timer som også er veldig brukbart sett i forhold til de andre konkurrerende modellene vi har testet. Dersom du beregner en halvtimes bruk etter hver treningsøkt, betyr det at du kan klare deg i veldig lang tid uten å måtte tenke på opplading.

trigger point premium massasjepistol

Når det gjelder medfølgende utstyr du forvente et omfattende utvalg av massasjehoder som passer til en rekke forskjellige områder på kroppen. Ja, faktisk får du hele 6 massasjehoder med i pakningen i forskjellige størrelser og former slik at du kan tilpasse behandlingen perfekt i forhold til muskelgruppene som du masserer. Som tidligere nevnt blir Trigger Point Premium massasjepistol levert med to batterier, noe som passer perfekt for alle som er mye på farten. På denne måten trenger du ikke å ta med deg batteriladeren når du skal på treningsstudio, og kan alltid være sikker på å ha nok strøm til å rekke til veldig mange massasjeøkter.

Ytelse og praktisk bruk

Trigger Point Massasjepistol er en skikkelig råtass når det gjelder ytelse, men som nesten ikke kan høres i bruk. Til tross for en kraftig motor som produserer opptil 3000 perkusjoner i minuttet, klokket Trigger Point aldri mer enn 50 desibel mens vi brukte den, og den holdt seg hovedsakelig i området 43-48 desibel. Det er veldig imponerende sett i forhold til mange av konkurrentene som kan ligge på så høyt som 75 desibel. Det finnes riktignok mer stillegående modeller på markedet, som TimTam Power Massager på 25 desibel, men da må du også regne med en veldig redusert motorytelse.

Rask lading

Når det gjelder batterilevetiden, vil én full lading per batteri gi deg opptil tre timers drift. Det medfølger som sagt to batterier, og dermed er du dermed sikret massasje i hele seks timer. Faktisk behøvde vi ikke å lade opp enheten én gang gjennom på de to ukene vi testet produktet. Når du går tom for batteri, kommer Trigger Point tilbake til 100 % relativt raskt – det tok rundt halvannet time å få modellen vår tilbake til full lading. 

Massasjepistol best i test 2022

Behagelig ergonomisk håndtak

Avhengig av enheten, mengden kraft du bruker og kroppsdelen du sikter mot, har mange massasjepistoler en tendens til å rekylere eller sprette tilbake. Dette er et av de vanligste problemene vi opplever når vi tester massasjepistoler. Det har skjedd mer enn en gang at en av oss ender opp med å miste kontrollen over pistolen, noe som fører til en kortvarig panikk for at skade skal oppstå. Heldigvis opplevde vi aldri noen ubehagelig rekyler med Trigger Point Premium. Vi kunne raskt justere trykket på slagene og presset hardt inn muskelvevet uten at pistolen spratt ukontrollert tilbake. Dette er mye takket være det ergonomiske håndtaket som gir et veldig bra grep uansett hvilken vinkel du benytter apparatet.

Rask pulsering

Den raskeste pulseringen er på hele 3000 slag i minuttet, og denne hastigheten føltes veldig bra på de største muskelgruppene som lårmuskulatur og biceps. Det finnes massasjepistoler som kan gå raskere, men 3000 slag var mer enn nok for å redusere selv de største muskelknutene. Under testen merket vi raskt effekten av massasjen ved at musklene ble merkbart avslappet og mindre ømme. Neste dag etter trening følte vi oss mye mindre støle i både armer og ben, noe som har ført til at vi har kunnet øke treningsfrekvensen betraktelig.

Størrelsesmessig er for øvrig Trigger Point Premium på lik linje med andre massasjepistoler vi har testet, og vi hadde ikke noe problem med å ta den med i treningsbaggen frem og tilbake på trening på daglig basis.

Fordeler

Ulemper 

Trigger Point Premium Konklusjon

Trigger Point Premium kan virke kostbar, og du lurer kanskje på om det er verdt å bruke like mye penger på en kompakt massasjepistol som en stor tredemølle. Vi vil påstå at en bra massasjepistol som Trigger Point er en av de beste investeringene du kan gjøre når det gjelder å optimalisere treningsfrekvensen og øke ytelsen slik at du kan komme deg i enda bedre form. Trigger Point er helt på topp når det gjelder antall pulserende slag i minuttet, batterilevetid og antall funksjoner du kan velge mellom. I tillegg er dette et treningsverktøy som sitter utrolig bra i hånden med et trekantformet håndtak som gjør det mye lettere å komme til på selv de vanskeligste stedene på kroppen. Dette er en kjempestor fordel, spesielt når det gjelder å komme til på steder som rygg og baksiden av lårene.

Selv om dette er en massasjepistol som passer bra for alle som driver aktiv trening, er det ikke dermed sagt at den kun er for de mest erfarne utøverne. Den intuitive LCD-skjermen gjør at dette er en modell som det er utrolig enkelt å komme i gang med, noe som er perfekt for nybegynnere som kan ta det hele steg for steg. Kombinasjonen av en formidabel ytelse i form av motorkraft og pulserende slag og veldig bra brukervennlighet når det gjelder funksjoner og håndtering gjør at vi ender på et velfortjent terningkast seks!

SE VÅR massasjepistol samletest

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *