ReGun Professional Massasjepistol Test

regun massasjepistol

I denne testen ser vi nærmere på RegGun Professional massasjepistol, som på papiret virker som en veldig seriøs utfordrer i forhold til både ytelse, intensitet, batteritid og antall massasjehoder. Som en del av vår store massasjepistol test har vi tatt den med på treningsstudio for å teste den både før, under og etter trening for å sjekke hvor effektiv den er i praktisk bruk. Vi har også sett på brukervennligheten, og hvor enkelt det er å komme til på vanskelige områder på kroppen som korsryggen og nakken.  Dette er en av de dyreste modellene vi har testet så langt, så forventningene våre var også store i forhold til utbytte av massasjen. Så er ReGun Professional faktisk verdt pengene? Svaret får du i de neste avsnittene hvor vi går gjennom de ulike egenskapene i detalj.

Design og funksjoner

Vi liker designet til ReGun Professional. I motsetning til mange andre massasjepistoler vi har testet, er dette en massasjepistol som er dekket av en aluminiumskonstruksjon som virker veldig solid. Så det er ikke bare i navnet at denne massasjepistolen fremstår som profesjonell. Selve håndtaket sitter godt i hånden, selv om den ikke er ergonomisk utformet som andre modeller vi har testet som f.eks. Trigger Point Premium. Du kommer enkelt til på vanskelige områder på kroppen, og når det gjelder ytelse så klarer den maksimalt 3200 slag i minuttet. Dette er på linje med flere av de beste modellene vi tidligere har testet.

regun massasjepistol

4 behandlingsfrekvenser

Det er ikke alltid du har behov for å gi full gass med 3200 slag i minuttet, og ReGun Professional gir deg derfor 4 behandlingsfrekvenser som du kan velge mellom. Dette er litt færre nivåer enn andre modeller vi har testet. Til sammenlikningen har Trigger Point Pro så mange som 15 forskjellige hastigheter å velge mellom, til tross for en mye lavere pris. I daglig bruk er ikke dette nødvendigvis et stort problem, og du klarer fint å dekke de viktigste muskelgruppene med disse 4 nivåene på intensiteten.

Bra utstyrspakke

Et høydepunkt med ReGun Professional er det flotte reiseeutiet som produktet blir levert med. Etuiet er laget i aluminium og huser alle de forskjellige tilbehørene, inkludert de 9 forskjellige massasjehodene. Hodene kommer i forskjellige fasonger, som kulehode, gaffel, kjegle og spadeformet og er laget i relativ myk silikon som virker dempende på selv de meste sensitive områdene på kroppen. Batteriladeren får naturlig nok også plass i reiseetuiet og du kan forvente en batteritid på 2 timer og ladetid på 1,5 timer, noe som er litt under gjennomsnittet i forhold til andre modeller vi har testet.

regun massasjepistol
regun massasjepistol

Stillegående massasjepistol

Lydnivået lå på mellom 48-65 desibel da vi testet massasjepistolen på forskjellige hastigheter. På lav intensitet er ReGun Professional veldig stillegående, noe som passer veldig bra når du skal foreta en rolig massasje. Når du gir full gass og kjører den på 3200 pulserende slag er den ganske støyende, noe som kan være greit å i bakhodet med tanke på omgivelsene. Vi gjennomførte det meste av massasjen på treningsstudio, og med høy musikk i rommet var det ikke på noen måte forstyrrende for andre.

Slagdybde på 11 mm

Slagdybden på 11 mm er minimalt lavere enn de beste modellene vi har testet, men dette trenger ikke være utslagsgivende når det gjelder selve ytelsen. Når det gjelder de største muskelgruppene kan det lønne seg med dype slag for å trenge inn i muskelvevet slik at man oppnår økt blodgjennomstrømning til musklene, noe vi syntes fungerte veldig bra med ReGun massasjepistol.

ReGun ytelse og praktisk bruk

Når det gjelder daglig bruk før, under og etter trening var ikke dette massasjepistol som bød på de helst store overraskelsene, hverken i negativ eller positiv forstand. Dette er rett og slett en veldig solid massasjepistol som gjør jobben sin som forventet og leverer bra resultater. Vi var veldig godt fornøyde med massasjen vi oppnådde på de store muskelgruppene i ben og armer, men den gjorde også nytten sin på mer sensitive områder som musklene i korsryggen og nakken. Dette er derfor en allsidig massasjepistol som kan benyttes uansett om du fokuserer på vekttrening eller kondisjonstrening. Dersom du har sittet inneklemt i et trangt flysete i timevis, passer det perfekt å ta frem ReGun for å løse opp i stive muskelknuter. Reiseetuiet passer bra for de som er ofte på farten, så her får du en trofast kompanjong som du kan ta med deg på tur også.

Enkel og brukervennlig

På mange måter er det befriende at ReGun ikke er utstyrt med de mest avanserte funksjonene, noe som gjør den veldig enkel i bruk. Du styrer hastigheten enkelt med knapper på håndtaket, og bortsett fra å velge blant de 9 forskjellige massasjehodene er det ikke så mange andre valg du trenger å ta. En massasjepistol er tross alt ikke en romrakett, så hvorfor gjøre noe mer komplisert enn nødvendig? Her kommer det selvfølgelig også an på øyet som ser og hvor teknofrelst man er når det gjelder avanserte tekniske funksjoner.

ReGun massasjepistol
5999 kr,- | Til butikk

En allsidig massasjepistol

ReGun er en massasjepistol som med fordel kan benyttes av en rekke forskjellige brukergrupper, men vi vil nok først og fremst anbefale den for de trener jevnlig og har et stort behov for restitusjon etter f.eks. vekttrening. Apparatet gir veldig bra resultater på de fleste muskelgrupper, men husk å være forsiktig med å tilpasse hastigheten i forhold til hvilket område du masserer. Dette er en kraftig maskin som kan gjøre veldig vondt dersom den brukes på feil måte, så husk at den høyeste ytelsen er beregnet på de største muskelgruppene. Start med de laveste nivået og prøve deg frem med høyere intensitet etter hvert som du blir mer vant til massasjen. En hardere massasje gir ikke nødvendigvis bedre resultater, så her handler det om å finne en riktig balanse når det gjelder intensitet og press på musklene.

Høy pris

Selv om ytelsen er veldig bra når det gjelder selve massasjefunksjonen, er det vanskelig å si om den relativt høye prisen kan forsvares i forhold til rimeligere modeller med liknende egenskaper som f.eks. Booster E og Hyperice HyperVolt. Du bør likevel ta med i vurdering at dette er et veldig durabelt apparat laget i aluminium som tåler en god del juling i forhold til andre rimeligere modeller i plastkonstruksjon.  

Fordeler

Ulemper 

ReGun massasjepistol test oppsummering

Egenskaper som antall behandlingsnivåer og batteritid er ørlite grann under gjennomsnittet sammenliknet med tilsvarende modeller, men det er det ikke mye som trekker i negativ retning. Hvis du er på jakt etter en massasjepistol med helt spesielle egenskaper som LCD-skjerm, Bluetooth-oppkobling osv. bør du se på noen av de andre modellene vi har testet. Men for de aller fleste kommer ReGun Professional massasjepistol til å være et veldig solid valg. Prisen er som tidligere nevnt relativt høy, men den solide konstruksjonen i metall gjør at dette et apparat som kommer til å vare i årevis og som total sett vil gi mye verdi for pengene.

Vi likte også designet veldig godt, og det er nok flere enn oss som har fått nok av unødvendig avanserte dippedutter og heller ønsker et apparat som fokuserer på å være bra på det viktigste – som tross alt er å gi en effektiv og god massasje. Her får du en veldig kraftig massasjepistol som er enkel i bruk, med reiseetui og hele ni forskjellige massasjehoder i høy kvalitet laget av silikon. Derfor gir vi tommel opp for ReGun og ender opp med terningkast fire.

5999 kr,- | Til butikk

SE VÅR massasjepistol samletest

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *