Massasjestol Test 2023

Massasjestol test banner

Massasjestol er et produkt som har blitt mer og mer populært og dette med god grunn. Hvis du leter etter det nærmeste du kommer din egen personlige massør, vil du sannsynligvis ende opp med å lete etter en massasjestol med forskjelige funksjoner som kan pleie kroppen din. Vi forstår at det er en stor investering, ikke bare økonomisk, men også når det gjelder plass i hjemmet ditt, og det er derfor det er så viktig å ta den riktige avgjørelsen.

Hva skal du se etter i en massasjestol? 

Vi har vurdert hver og en massasjestol og sett på en rekke ulike kriterier. Massasjestolene er vurdert utifra følgende kriterier:  

  • Hovedfunksjoner: Hva slags funksjoner følger med i massasjestolen? Har du funksjoner som fotmassasje, oppvarming, fjernkontroll, integrert datamaskin med minne? Det er mange funksjoner som skal vurderes. 
  • Type massasje: Hvilke og hvor mange massasjetyper kan massasjestol modellen utføre? Er det dobbelt eller firemannsruller?
  • Eksternt design og dimensjoner: Før du kjøper en massasjestol, bør du også vurdere de generelle ytre egenskapene. Hvordan er varigheten og kvaliteten? Hvor lang er garantien? Hvilket materialet er massasjestolen laget av?
  • Annet: Utenom dette så vurderer vi ting som: Pris, kontrollfunksjoner, varmeterapi, komfort osv…

Vi har vurdert de beste av de beste massasjestolene på markedet slik at du kan finne en massasjestol som passer perfekt til deg.

Sjekk ut vår massasjestol test topp 5 liste 2023:

1. Mazzetti – Massasjestol (Best i test 2023)

Best i test massasjestol
44 990 kr,- | Til butikk

Test vinner – Mazzetti massasjestol levert av mazzetti.no er vinneren av best i test prisen 2023. Dette er en massasjestol som gir deg utrolig mye for pengene. Her får du en stol som gir deg helkroppsmassasje, varme i ryggen, justerbar ryggstøtte, massasje med lufttrykk for skuldre og føtter, fotstøtter, 4D massasje og 20 ulike brukerprogrammer. Du får også med 80 forskjellige massasjeputer og 30 massasjehoder – og dette er grunnen for tekguide.no har kåret nettopp denne til massasjestol best i test 2023.

Massasjefunksjoner – Mazzetti massasjestol masserer hele kroppen og fokuserer på alle muskelgruppene. Karbonfiberen i ryggstøtten overfører varme fra den infrarøde varmekilden, slik at du kan nyte en oppvarmet massasje. I tillegg til massasjehoder med ruller, har Mazzetti massasjestol også 80 massasjeputer, hvorav 40 stk ligger i armlenene, skuldrene, ryggen og de resterende massasjeputene ligger i  fotstøtten. 

Zero gravity – Stolens glatte og stille funksjon er sikret av en kraftig 200W motor. Massasjestolen sin Zero Gravity-funksjon lar deg plassere hele stolen i en skrå posisjon  med bare en knapp. I den stillingen er lårene og leggene over hjertet. Vekten av kroppsdelene fordeles jevnt over stolen og avlaster trykket fra kroppen som gjør massasjen mer effektiv.

Zero space – En annen spesiell funksjon, Zero Space, gjør det lettere å velge riktig sted og massasjestolen kan stå 5-10 cm fra veggen. Når ryggstøtten er i posisjon, føles det som om stolen bærer deg fremover. Veggen vil ikke være i veien når stolen er helt vippet. Stolens spesielle form lar deg nyte en beroligende massasje i hele kroppen. Massasjehodene imiterer massørens håndbevegelser og tilbyr 20 automatiske massasjeprogrammer.

Andre funksjoner – For å justere Mazzetti massasjestol sin vinkel eller om du vil stoppe massasjen, kan du bruke hurtigvalgknappene på høyre armlen. Stolen har også 3D Bluetooth-høyttalere, avtakbar nakkestøtte og transporthjul for enkel håndtering. Du kan styre alle funksjonene med Smasung tableten som følger med stolen. Denne var svært brukervennlig og gir et stort pluss i vår massasjestol test.

Dette er altså en massasjestol som passer perfekt til enhver person. Den har absolutt alle spesifikasjoner man ser etter + mye mer. Vi som gjennomførte massasjestol test 2023, klarte nesten ikke å komme oss opp igjen etter vi hadde satt oss. Her får du utrolig mye massasjestol for pengene og vi anbefaler Mazzetti massasjestol på det sterkeste.

2. Adamys – Massasjestol

39 990 kr,- | Til butikk

Adamys massasjestol – er en litt mer luksuriøs massasjestol av god kaliber. Du kan enkelt justere stolens vinkler og den kan gi varme opp til 50 grader Celsius. Du får også med  MP3-spiller, 3D-massasje og 5 forskjellige programmer. Den har polstring av syntetisk lær av høy kvalitet og en solid ramme med vektkapasitet på 150 kg. Dette er en luksuriøs massasjestol som passer deg med et høyt budsjett som ønsker topp kvalitet uavhengig av pris.

Massasjefunksjoner – En massasjestol som er enkel å vedlikeholde, noe som sikrer lang levetid. Massasjesystemet består av 79 massasjeputer og 21 massasjehoder. Den har en stille og jevn drift av en 200W motor. Dette masserer hele kroppen eller individuelle kroppsdeler, og du kan velge mellom 6 massasjemoduser, inkludert favorittmassasje-teknikker som shiatsu, elting og tapping. Program menyen tilbyr 6 automatiske massasjefunksjoner.

Magnetisk massasje – Det som får Adamys massasjestol til å skille seg ut fra andre modeller i lavere prisklasse er at denne stolen utstyrt med en magnetisk massasjefunksjon, kjent som «magnet-terapi». Funksjonen gir magnetfeltet dyp stimulering av nerver og celler, noe som øker komforten og effektiviteten til massasjen. Massasjestolen tilbyr også en avansert 3D-massasjemodus, der individuelle massasjehoder og kollisjonsputer som beveger seg i alle retninger.

Varme – Adamys massasjestol tilbyr ikke bare høykvalitets massasjeposisjoner, men også andre funksjoner som automatisk bakvarme og kneoppvarming som bruker karbonfiber som infrarød varmekilde. Her har du en massasjestol som kan varmes opp til 40 °C – 50 °C, noe som er en optimal temperatur for oppvarming av menneskekroppen. På grunn av bølgelengden absorberes lange infrarøde stråler sterkt av menneskekroppen, der de aktiverer celler og fremmer metabolisme.

Andre funksjoner andre viktige funksjoner er også transporthjul for enkel håndtering, funksjonen til MP3-spilleren, innebygde høyttalere og VFD-skjerm som viser alle nødvendige data.

Adamys massasjestol er veldig populær og har forskjellige funksjoner som kan tilpasses dine spesifikke behov. Vi anbefaler denne til deg som er litt ekstra kresen og ønsker en fullspekket massasjestol.

3. Mazzetti Lite Comfort – Massasjestol

Mazzetti-lite-comfort-massasjestol-svart
24 990 kr,- | Til butikk

Mazzetti Lite Massasjestol – Her har du en fantastisk god massasjestol som leverer godt på alle våre kriterier. Dette er en massasjestol av topp kvalitet som tilbyr spesifikasjoner som L-shape teknologi med massasje både i ryggen og under setet. Sonai sin Zero Gravity massasjestol tilbyr en fantastisk god full-kroppsmassasje som virkelig får opp knuter og føles veldig avslappende. 

Massasjefunksjoner – Når du skal vurdere en massasjestol er det utrolig viktig å se på funksjonene den tilbyr. Sonai Zero Gravity tilbyr 6 forhåndsinnstilte programmer, slik at du kan finne tilpasse massasjen etter egne behov. Med 6 massasjehoder ved ryggpartiet, kan du være sikker på at Sonai massasjestol gir deg en komplett og god massasje. Den kommer også med 24 stk massasjeputer som kan massere alt ifra skuldre til føtter. 

Zero gravity – massasjestolen har lekende design består av en 200 Watts motor. I likhet med testvinneren har også denne Zero Gravity-funksjon. Du kan altså få stolen i en posisjon hvor kroppen din er helt bakoverlent. I denne posisjonen så er beinene dine over brystpartiet og dette bidrar til en enda mer effektiv massasje. Zero gravity har blitt veldig populært og dette teller positivt i massasjestol testen.

Varmefunksjon – Som de 2 andre massasjestol modellene over så kommer Sonia sin modell med varmebehandling med en temperatur på 40 – 50 grader celsius. Varmebehandling kan bidre til smertelindring på en rekke plager i muskelaturen.Varme fører til temperaturstigning i kroppen noe som øker blodgjennomstrømning til vev. Dette kan gi positiv virkning med å løse opp spenninger og harde muskler. 

Andre funksjoner – Sonia Zero Gravity massasjestol gir deg blutetooth høyttalere, LCD display, og kan lett plasseres i nærheten av en vegg da den beveger seg utover når man starter den. 

Denne selges hos Mazzetti.no og massasjestolen leverer svært gode spesifikasjoner og gjør derfor bra på testen vår.

4. Roosevelt – Massasjestol

Massasjestol Roosvelt
23 495 kr,- | Til butikk

Roosevelt massasjestol – En massasjestol av opp kvalitet som fortjener en plass på topp 5 listen. Funksjoner som: Scanning av kroppen din som tilpasser massasjen etter din kroppsfigur er noe du kan forvente med Roosevelt sin massasjestol. Du får også med nyte musikk med Roosevelt sine bluetooth høyttalere som er plassert øverst på stolen. Her har du også 5 ulike massasjeprogrammer å velge imellom . 

Massasjefunksjoner – Roosevelt 3D massasjestol har 4 massasjehoder som beveger seg opp og ned i ryggen på stolen. De 4 massasjehodene kan justeres inn i 5 ferdigstilte massasjeprogrammer slik at du kan justere massasjen etter dine behov. Ikke nok med 4 massasjehoder, men Roosevelt massasjestol gir deg 26 forskjellige massasjeputer som kan gi lufttrykk behandling i både øvre og nedre parti av kroppen.

Zero Gravity  – Funksjonen ser vi på som et must når man skal investere i en massasjestol. Vi visste først ikke om denne funksjonen, og etter vi testet den merket vi betraktelig stor forskjell på massasjen. Det var veldig behagelig å ligge i Zero Gravity posisjonen så dette er et stort pluss. Du får også med Zero Wall teknologi som gjør at du kan plassere stolen helt inntil veggen uten at det vil påvirke bruken av massasjestolen.

Varmefunksjon – Her også fikk vi brukt varmebehandling som kan gi varme opp til 50 grader celsius. Det er svært behagelig å ha muligheten til å bruke varmebehandling når man nyter en massasje. Ikke bare er det utrolig bra for kroppen og har mange positive virkninger, men om man for eksempel er en person som ofte går rundt og fryser, så er dette en funksjon man fort vender seg til og det blir rett og slett et must.

Andre funksjoner – Når du kjøper Roosevelt massasjestol så får du også med en rekke andre funksjoner. Du får blandt annet: Benstøtte, høyttalere, LCD kontroll og USB-kontakt for lading og mobil-holder, 

Maxkjøp sin massasjestol scorer høyt i testen vår ettersom den overrasket på alle punktene. Her får du mange funksjoner og du har alt nødvendige du trenger i en massasjestol.

5. Beurer MC 5000 – Massasjestol

Massasjestol enklere liv
24 999 kr,- | Til butikk

Beurer MC 5000 massasjestol blir levert av enklereliv.no og er en suveren massasjestol som passer godt inn i omgivelsene. Beurer MC 5000 kommer med en automatisk kropp-scanning funksjon som scanner kroppen din og tilpasser massasjen etter muskelaturen. Du får med 3 forskjellige programmer som består av – Relax, Refresh og Therapy. Her får en du en massasjestol med 4 massasjehoder som befinner seg i ryggen på stolen. 

Massasjefunksjoner – Beurer massasjetol gir deg en hel-kroppsmassasje med 5 individuelle massasjeprogrammer. Du kan altså justere programmet etter dine behov, og nyte en deilig og avslappende massasje. Du får med en automatisk justerbar rygg og fotstøtte samtidig som at Beurer massasjestol kan justeres i en fleksibel seteposisjon. Dette er en massasjestol med 10 massasjeputer med 3 forskjellige intensitetsnivåer for lufttrykksmassasje.

Fjernkontroll – Manuell kontrollbryter med stort belyst display er noe av det du får med når du kjøper enklereliv.no sin massasjestol. Her kan du enkelt justere de forskjellige massasjeprogrammene du ønsker å bruke. Du kan også justere massasjestolen sin posisjon ved bruke fjernkontrollen. Materialet til Beurer massasjestol er laget av PU-lær, noe som gjør det svært enkelt å vaske om du skulle være uheldig å skitne til stolen. 

Massasjehoder – Med 4 forskjellige massasjehoder i ryggpartiet på Beurer MC 5000 massasjestol kan du være sikker på at du får en massasje du sent vil glemme. Selvom den kun har 4 hoder, er disse helt fantastisk gode. De treffer absolutt alle de forskjellige muskelgruppene i ryggen, og med de diverse programmene den tilbyr, vil du alltid kunne få den massasjen du ønsker. 

Andre funksjoner – Utenom alle dissse fantastiske funksjonene som er nevnt over, så får du med ting som: Separat aktivering av lufttrykkmassasje på forsiden, leggen og foten, 3 valgbare automatiske massasjeprogrammer , 5 individuelle massasjetyper og 3 intensitetsnivåer for lufttrykkmassasje.

Enklereliv sin massasjestol leverte gode resultater i testen og den falt i smak hos de fleste av oss. Likevel manglet den ting som varmefunksjon, og hadde litt færre funksjoner enn konkurrentene – noe som trakk den litt ned. 

Massasjestol sporer

Massasjetyper

Shiatsu – Se etter denne funksjonen, en japansk massasjeteknikk, for deg som vil føle hendene til en massør så tett som mulig! En shiatsu massasjestol kan ha valgfri retningsmodus, slik at massasjehodene kan endre retning for en mer realistisk massasje.

Massasjestol slagmassasje

Slagmassasje – er en type massasje, og folk har beskrevet denne teknikken som «dundrende på ryggen», så perfekt hvis du vil ha en dyp vevsmassasje – kanskje ikke ideell hvis du leter etter noe litt mindre intenst.

Kompresjonsmassasje – bruker massasjeputer i stolen for å gjenskape en tappemassasje, og legge press på forskjellige områder for å lindre smerter. Dette føles utrolig god, og det er svært bra for muskelaturen. En massasjestol med massasjeputer anbefales virkelig. 

Massasjestol massasjeputer
Massasjestol tapp

Tapping – er trolig en av de eldste massasjemetodene. Det kan være en skånsom, men fast, teknikk som innebærer bruk av fingertuppene for å frigjøre spenningspunkter og forbedre sirkulasjonen. En massasjestol som tilbyr denne funksjonen, kan være gunstige for de som ønsker å behandle mindre kroppsområder.

Programmer og innstillinger

Fordeler med en massasjestol 

Det er er mange  fordeler med en massasjestol men vi har valgt å nevne noen få fordeler under:

Beskytter mot skade

Prosessen med spenningsfrigivelse fra muskler er veldig viktig for å opprettholde et jevnt kondisjonsnivå. Det er viktig for oss å sikre at det ikke kommer skade på kroppen vår fra hverdagen. Enten du er involvert i intens fysisk aktivitet eller en vanlig jobb, så er prosessen med å redusere varige skader i muskler og bein viktig for oss alle.

En massasjestol gir oss akkurat det – hjelper lemmer og kroppsdeler med å frigjøre spenninger, gi oppmerksomhet på ømme områder og tillater større bevegelse. Den umiddelbare tilfredsstillelsen man får fra enheten er et av de mest berømte severdighetene.

Hudpleie

Stimuli av muskler genererer varme, så det forventes at en massasjestol varmer opp kroppen din. Dette har en positiv effekt på huden din, som begynner å bli mer aktiv både under og etter en behandling. Dette fungerer som et stimulerende middel for å løsne porene, noe som gjør det lettere å rengjøre og naturlig sunnere hud på grunn av tilstedeværelse av mindre urenheter.

Utslipp av giftstoffer og urenheter som følge av svette er svært gunstig og resulterer i en sunnere kropp innenfra. 

Sterkere immunforvar

En av ulempene med det raske, urbane livet vi lever er at vi er utsatt for infeksjoner og sykdommer bare på grunn av interaksjoner med forskjellige mennesker. Dette er en del av livet, men vår nærhet til hverandre kan ofte påvirke individets generelle helse negativt og åpne opp for urenheter i miljøet.

Massasjestol terapi stimulerer i høy grad immunforsvaret i kroppen ved å sikre at hjertet er i stand til å fungere mer effektivt. Det sirkulerer blod gjennom kroppen for å bekjempe giftstoffer og bakterier, noe som gir større immunitet når kroppen din skyller ut faktorene som kan forårsake sykdommer.

Forbedret holdning

Personer med kontorjobber lider av høy risiko for å utvikle dårlig holdning. Når situasjonen forverres etter hvert som tiden går, og når man sitter mye, så kan dette føre til at man får en dårlige holdning.

Dårlig holdning forårsaker skuldersmerter, bøyd ryggrad, nakkesmerter og smerter i korsryggen og kan forårsake betydelige komplikasjoner i fremtiden. Musklene i ryggen er grunnlaget for holdningen og generelle helse, og ryggraden er en viktig del av kroppen din. En massasjestol er designet spesielt for å gi positiv effekt på disse områdene. 

Forebygging etter trening

En god massasje etter trening kan gi musklene gjenhenting av styrke slik at du kommer deg raskt til hektene uten å måtte slite med stive og støle muskler. Dette gjør at du forebygger skader på muskelfibrene etter trening og konkurranse slik at du reduserer betennelsesreaksjonen i musklene etter hard belastning. På denne måten får du bevegeligheten tilbake og kan gjenoppta treningen mye raskere enn ellers. I vår massasjestol test er dette noe vi har aktivt sjekket ut, og nok en gang er det testvinneren Mazzetti som kommer best ut. Med hele 80 forskjellige massasjeputer og 24 massasjehoder er dette en massasjestol som sørger for massasje i 4D noe som innebærer at du får en virkelig grundig massasje av både skulder, nakke, rygg, hofter og ben. Du kan dessuten stille inn massasjestolen til å fokusere på et bestemt område på kroppen.

Mindre stress i hverdagen med massasjestol

Når du kommer sliten hjem fra jobb og synker ned i massasjestolen kan du være sikker på at du raskt glemmer negative tanker og bekymringer. Sett på litt rolig musikk via Bluetooth høyttalerne så kjenner du raskt at roen legger seg over kroppen og du kan nyte følelsen av å bli massert i jevnt tempo fra massasjekulene og putene som presser mot muskler og ledd. I dagens travle hverdag er det stort fokus på mental helse, og det å kunne slappe fullstendig av i din egen boble samtidig som du får en grundig massasje gjør at du får ny energi og livskvalitet i møte med hverdagen.

massasjestol tekguide

Hvilken type massasjestol passer best for nordmenn?

I vår massasjestol test har vi også vurdert de ulike modellene ut ifra hvilke egenskaper som vi mener passer best for det norske markedet. Nordmenn er ofte store og robuste, så vi foretrekker at en massasjestol har stor nok størrelse til de fleste kroppsfasonger. Er du høy av størrelse er det derfor viktig at du velger en massasjestol som er stor nok til at den dekker alle muskelgruppene slik at du får best mulig effekt. Heldigvis er de fleste massasjestol modeller i stand til å tilpasse seg kroppen slik at massasjeputene stiller seg inn automatisk og former seg etter kroppen din.

En annen viktig egenskap som passer godt for nordmenn er varmeterapi. Vi har sett i vår massasjestol test at modeller som Mazzetti Pro blir levert med avansert varmefunksjon som gjør at smertene lindres og stimulerer musklene og blodomløpet slik at du restituerer deg raskere. Dette er en fantastisk funksjon som passer perfekt for kalde norske vinterdager. Kommer du inn fra frossen fra kulden er det bare å synke ned i en behagelig massasjestol og kjenne varmen spre seg i kroppen din samtidig som musklene blir bearbeidet av massasjekulene.

Hvor stor plass trenger en massasjestol?

En massasjestol trenger ofte bra med plass rundt seg siden den er bevegelig. Samtidig er det mange modeller som benytter overraskende lite plass fordi de beveger seg rundt sin egen akse når du benytter Zero Gravity funksjonen og stolen legger seg i vannrett modus. En massasjestol trenger derfor ikke nødvendigvis så mye mer plass enn en stor lenestol, men dersom du har begrenset med plass kan det være greit å ta mål på forhånd for å forsikre deg om at stolen passer inn slik du har tenkt deg på forhånd. I vår massasjestol test har vi sett at enkelte modeller har innebygde sensorer som gjør at ting ikke kommer i klemme når den beveger seg. Dette er veldig hendig når har kjæledyr eller små barn som løper rundt.

Er en massasjestol verdt pengene?

Noen vil kanskje tenke at en massasjestol er et prestisjemøbel for de med store lommebøker. Det er viktig for oss å påpeke at dette på ingen måter er et rent luksusprodukt, men først og fremst en investering i bedre helse og velvære. Nordmenn bruker mye penger og tid på å forbedre hjemmene sine fordi vi bruker mye tid innendørs på grunn av kalde og mørke vinterdager. Det er derfor ikke overraskende at massasjestoler har blitt utrolig populære de siste årene. Selv om mange massasjestol modeller er utrolig elegante med flott design, vil vi hevde at det er det de helsemessige gevinstene som er de viktigste.

Når man vurderer en stor investering som en massasjestol ofte representerer, bør man derfor se på helheten av alle fordelene. Det er ikke mange produkter som har samme evnen til å få deg til å slappe av i nærmest ubegrensede mengder slik som en massasjestol. De beste produktene i vår massasjestol test blir dessuten levert i en utrolig god kvalitet med syntetisk slitesterkt lær som ser akkurat ut som ekte lær som kommer til å holde i årevis uten å se slitt ut. Dette er derfor produkter med utrolig lang varighet som du kommer til å nyte godt av i lang tid.

Massasjestol fordeler test

Er det trygt å gjøre et så stort kjøp på nettet?

En massasjestol er en stor investering for mange, og du nøler kanskje med å bestille et så kostbart produkt på nettet? Da kan det være greit å sjekke om en massasjestol blir levert med garanti dersom du skulle angre deg eller ikke være fornøyd. I vår massasjestol test har vi sett at de beste modellene som Mazzetti Pro både garanterer 30 dagers åpent kjøp og 100% fornøydgaranti noe som gjør det mye lettere å ta en beslutning om kjøp. Ikke alle produsentene tilbyr like gode betingelser, men ifølge angrerettloven har du alltid krav på minimum 14 dager returrett slik at du alltid har et minimum av sikkerhet når det gjelder selve kjøpet.

Det lønner seg dessuten å lese vår massasjestol test nøye og sjekke målene slik at du er sikker på at massasjestolen får plass der du har tenkt seg. Det finnes dessuten en rekke videoer som forklarer fordelene og bakdelene med massasjestol generelt, og dersom man har begrenset med erfaring når det gjelder massasjestoler kan det ofte være greit å sette seg inn i de helt grunnleggende funksjonene som de fleste produktene blir levert med.

Hvilke massasjestol funksjoner er de viktigste?

Når du ser etter en god massasjestol er det viktig å se etter et produkt som passer best mulig for din situasjon. Skal en massasjestol brukes av flere personer bør du også se etter et produkt som er mest mulig allsidig. Når dette er sagt er det viktig å huske at en god massasjestol også bør ha evnen til å tilpasse seg kroppen din. Hva vil dette si? Vi har sett i vår massasjestol test at mange avanserte modeller blir levert med bevegelige massasjeputer som tilpasser og strammer seg rundt kroppen din når du synker ned i stolen. Dette gjør at stolen får en perfekt passform og kan tilpasse seg hver enkelt person.

viktige funnksjoner

Hvem bør vurdere å kjøpe massasjestol

En massasjestol er ikke et produkt som kun passer til en bestemt kundegruppe, men basert på vår massasjestol test skal likevel forsøke å gi noen eksempler på kunder som vi tror kan ha spesielt stor nytte av den.

Massasjestol for godt voksne

Det er ikke til å stikke under en stol at man blir mer stiv og støl med årene, og de fleste vil i større eller mindre grad oppleve smerter i ledd og muskler enten det gjelder rygg, skulder, hofte eller knær. For pensjonister som tilbringer mye tid hjemme, kan en massasjestol gi virkelig mye verdi for pengene fordi den kan gi ny livskvalitet og velvære samtidig som man opplever mindre smerter. Mange eldre mennesker i dag er dessuten veldig flinke til å være aktive i skog og mark, og en massasjestol kan være akkurat det man trenger for å restituere seg raskere og få igjen stryken i musklene etter en lang tur utendørs.

eldre massasjestol
atletisk massasjestol

Massasjestol for idrettsutøvere og aktive

Effektiv restitusjon etter trening er viktig for alle som driver med idrett og er generelt aktive. De fleste har ikke anledning til å få profesjonell idrettsmassasje som toppidrettsutøvere, så derfor passer en massasjestol perfekt når det gjelder regelmessig forebygging og behandling for å forhindre at spenninger bygger seg opp i muskulaturen. Dersom du er vant til harde treningsøkter som ofte resulterer i stivhet og i muskler og ledd kan det være greit å se etter en massasjestol med 4D bevegelsesmønster som gjør at du får en type dybdemassasje hvor massasjeputene og massasjekulene beveger seg på optimal måte og dekker alle musklene.

Massasjestol for hverdagshelten

Selv om den fysiske helsegevinsten er stor når det gjelder effekten på muskler og ledd, bør man ikke undervurdere hvor stor effekt en massasjestol kan ha på det mentale planet. For hverdagshelten som er travelt opptatt på alle kanter og løper fra aktivitet til aktivitet kan en massasjestol gjøre at man finner roen og kan slappe av på en helt ny måte. Kommer man utslitt og stresset hjem fra jobb er det bare å synke ned i massasjestolen, sette på favorittmusikken og nyte følelsen av en deilig massasje fra topp til tå.

Massasjestol test resultater for bedrifter  

Det har blitt stadig mer populært for bedrifter å investere i massasjestoler for de ansatte. I en travel hverdag med høyt tempo er det viktig å tenke på helsen til de ansatte, og en massasjestol kan virkelig gjøre susen når det gjelder å tilrettelegge for et bedre miljø på arbeidsplassen. Etter et langt og stressende møte er det ofte man føler seg tappet for krefter så hva med å kunne tilby en 15-minutters pause i en massasjestol slik at man får energien og positiviteten raskt tilbake? I vår massasjestol test har vi dessuten sett at mange stoler har en veldig bra kvalitet og er lette å holde rene, samtidig som en god massasjestol automatisk tilpasser seg nye brukere. En massasjestol i god kvalitet som Mazzetti krever derfor minimalt med vedlikehold, noe som gjør dette til en investering som bedriften kan nyte godt av i veldig lang tid.

Ofte stilte spørsmål 

En massasjestol er en stol som leverer massasje som en ekte massør. Bare len deg tilbake og slapp av!

En massasjestol arbeider for å løse opp knuter, avlaste spenninger og gi lindring av daglig smerte. De er mye brukt av pasienter med en rekke forskjellige fysiske problemer.

En massasjestol fungerer på et spor-anlegg, med massasjehoder og kollisjonsputer som jobber opp og ned i ryggraden for å etterligne hendene til en massør, løser opp i knuter, avlaster muskelspenning og hjelper til med å forbedre sirkulasjonen.

Den generelle behandlingstiden på ca 15 minutter per økt, men det er ingen offisielle råd om dette. 

Mange anbefaler massasjestol for å håndtere smerter i korsryggen under graviditet. Selvfølgelig må du snakke med legen din før du begynner på behandlingen.

Hvis du bruker den feil, kan en massasjestol skade eller gi blåmerker i ryggen, så du må alltid følge bruksanvisningen og ikke overstige den anbefalte tiden.

En massasjestol kan gi mange positive fordeler for helsen din, inkludert stressreduksjon og daglig smertebehandling.

Forhåpentligvis kan vår massasjestol test 2020 hjelpe! Begynn med å notere funksjonene du absolutt vil ha, og en ide om budsjettet ditt, og gå videre derfra.

En massasjestol varierer mye i pris. Forskjellige modeller varierer mellom 2000 – 40 000 kroner og toppmodeller kan koste så mye som 200 000 kroner. Det er viktig å tenke på hvor mye du omtrent vil bruke før du begynner jakten, og prøv å finne de funksjonene du trenger mest.

Sjekk også ut våre andre tester!

3D printer test

3D Printer

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

Massasjepistol test

Massasjepistol

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *