Philips Avance – Airfryer test

Philips Avance Collection Test

I denne airfryer testen skal vi se nærmere på Philips Avance Collection. Den lover å tilberede mat med opptil 90% mindre fett enn tradisjonelle airfryer, samtidig som den gir sprø og saftige resultater. Men lever den opp til forventningene? I denne anmeldelsen skal vi se nærmere på hva Philips Avance Collection har å tilby, hvordan den fungerer, hva den kan lage, og om den er verdt prisen. Vi skal også sammenligne den med noen av konkurrentene, og gi deg vår oppriktige mening om fordelene og ulempene basert på praktisk bruk.

Sjekk ut topp 10 airfryer best i test 

Design og funksjoner

En av de beste funksjonene til Philips Avance Collection er den smarte sensoren som justerer tid og temperatur automatisk etter hva du lager. Du trenger bare å velge matkategorien på den digitale skjermen, så gjør airfryeren resten av jobben for deg. Du kan også bruke den medfølgende oppskriftsboken eller appen for å få inspirasjon til over 200 retter. Designet til Philips Avance Collection er både elegant og praktisk. Den har også en avtakbar matkurv som gjør rengjøringen enkel. I tillegg har den en varmeisolerende overflate, som hindrer at du brenner deg på utsiden. Philips Avance Collection er en airfryer som leverer på alle områder. Den har en stor kapasitet, en smart sensor, et flott design og enkel rengjøring. Hvis du er på utkikk etter en airfryer som kan gi deg sunn og deilig mat med minimal innsats, så er dette et godt valg.

Philips Avance Collection Test

Kapasitet

Philips Avance Collection har et stort volum på 7,3 liter, som gjør at du kan tilberede opptil 1,4 kg mat på en gang. Det betyr at du kan lage sunn og sprø mat for hele familien med minimalt med olje og fett. Vi testet Philips Avance Collection i noen uker, og var veldig fornøyde med resultatene. Maten blir sprø og saftig, og det er lite lukt og røyk under stekingen. Vi har laget både pommes frites, kylling, fisk, grønnsaker og kaker, og alt har blitt jevnt stekt og smakfullt. De automatiske programmene som justerer tiden og temperaturen fungerer også veldig bra. Det er også praktisk å kunne se steketiden på displayet, og å kunne pause eller endre innstillingene underveis.

Pommes frites og kylling

Pommes frites: Dette programmet tar ca. 18 minutter og gir sprø og gylne pommes frites med lite fett. Man trenger bare å skylle og tørke potetene, skjære dem i staver og legge dem i kurven. Det er ikke nødvendig å tilsette olje, men man kan gjøre det hvis man vil ha ekstra smak. Resultatet ble veldig bra, og jeg synes det var bedre enn å steke dem i ovnen.

Kylling: Dette programmet tar ca. 25 minutter og gir saftig og mør kylling med sprøtt skinn. Man trenger bare å krydre kyllingen etter eget ønske og legge den i kurven med brystet opp. Det er ikke nødvendig å snu den underveis, men man kan gjøre det hvis man vil ha jevnere steking. Resultatet ble veldig godt, og jeg synes det var bedre enn å steke den i stekepanne eller ovn.

Philips Avance Collection Test
Philips Avance Collection Test

Fisk og grønnsaker

Fisk: Dette programmet tar ca. 12 minutter og gir perfekt stekt fisk med sprø overflate og saftig innside. Man trenger bare å legge fisken i kurven med skinnsiden ned og krydre den etter eget ønske. Det er ikke nødvendig å tilsette olje eller smør, men man kan gjøre det hvis man vil ha ekstra smak. Resultatet ble veldig godt, og jeg synes det var bedre enn å steke den i stekepanne eller ovn.

Grønnsaker: Dette programmet tar ca. 15 minutter og gir møre og smakfulle grønnsaker med litt sprøhet. Man trenger bare å kutte grønnsakene i jevne biter og legge dem i kurven. Det er ikke nødvendig å tilsette olje eller krydder, men man kan gjøre det hvis man vil ha ekstra smak. Resultatet ble veldig godt, og jeg synes det var bedre enn å koke eller dampe dem.

Smak og konsistens på maten

Denne airfryeren bruker varmluft i stedet for olje for å tilberede maten, noe som gjør den sunnere og mindre kaloririk. Men det beste av alt er smaken og konsistensen på maten. Jeg har prøvd alt fra pommes frites til kyllingvinger, og alt blir sprøtt på utsiden og saftig på innsiden. Det er ingen svidd eller tørr smak, bare ren nytelse. Philips Avance Collection er også enkel å bruke og rengjøre, med et digitalt display og en stor kurv som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Jeg anbefaler denne airfryeren til alle som ønsker å lage deilig hjemmelaget mat fra bunnen av på en enkel måte.

Philips Avance Collection Test

Brukervennlighet og praktisk bruk

Philips Avance Collection er en stor og kraftig airfryer som kan tilberede mat på en sunn og rask måte. Den har et digitalt display med touch-knapper, et automatisk program for frossen mat, og en varmluftsteknologi som gjør at maten blir sprø uten å bruke mye olje. Den har også en stor kapasitet på 1,4 kg, noe som gjør at den kan lage mat til opptil seks personer samtidig. Det eneste negative jeg kan si om Philips Avance Collection er at den tar mye plass på kjøkkenbenken, og at den lager litt støy når den er i bruk. Men det er en liten pris å betale for å få sunnere og bedre mat på kort tid. Jeg vil anbefale Philips Avance Collection til alle som vil ha en brukervennlig og praktisk airfryer som kan lage variert mat med lite fett.

Airfryer test - Philips XXLAirfryer test - Philips XXL
2290 kr,- | Til butikk

Rengjøring

Airfryeren har et elegant svart design, og er enkel å bruke og rengjøre. Den har også et stjerneformet innlegg, som skiller og fanger opp fettet som kommer ut av maten under steking, slik at du ikke får det i deg. Philips Avance Collection har fått gode anmeldelser fra flere kilder, som roser den for å gi jevne og sprø resultater hver gang. Noen ulemper med denne modellen er at den er ganske stor og tar mye plass på benken, og at den er dyr sammenlignet med lignende modeller fra andre merker. Dette er en airfryer som passer for deg som vil lage sunnere versjoner av fristende retter som pommes frites og kyllingvinger. Den har en stor kapasitet, flere funksjoner og en effektiv teknologi som fjerner fett fra maten. Den er imidlertid ikke billig, så du må vurdere om du vil investere i denne modellen eller se etter et rimeligere alternativ.

Fordeler

Ulemper 

Philips Avance Collection test oppsummering

Philips Avance Collection er en stor og kraftig airfryer som bruker varmluft i stedet for olje til å tilberede maten. Den har et digitalt display med touch-knapper, flere automatiske matprogrammer, og en smart sensor som justerer tiden og temperaturen etter mengden mat. Den har også en avtakbar kurv med non-stick-belegg som er lett å rengjøre. Vi testet Philips Avance Collection på ulike typer mat, som kylling, fisk, grønnsaker, kaker og brød. Det var imponerende hvor raskt og jevnt maten ble stekt, og hvor sprø og saftig den ble. Vi likte også at airfryeren var enkel å bruke og å rengjøre, og at den hadde et stilig design. Det er også noen mindre ulemper med Philips Avance Collection. Maskinen er litt stor og tung, og at den lager litt mye støy under bruk. Vi savnet også noen flere forhåndsinnstilte programmer for andre typer mat, som pizza eller kyllingvinger.

2399 kr,- | Til butikk

SE VÅR airfryer samletest

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *