Cosori Pro – Airfryer test

Cosori Pro test

I denne airfryer testen ser vi nærmere på Cosori Pro, en av de mest avanserte og elegante airfryerne på markedet. Den har et slankt og moderne design som passer godt inn i moderne kjøkken, og har en stor berøringsskjerm som gir deg tilgang til 9 forhåndsinnstilte matprogrammer. Du kan også tilpasse temperaturen og tiden etter dine egne preferanser. I denne testen har vi gjort grundige tester av en rekke forskjellige matvarer inkludert pommes frites, laksefileter, oksestek, kanelboller, pizza og grønnsaker. I de neste avsnittene kan du lese mer om de ulike egenskapene til Cosori Pro, og hva du kan forvente når det gjelder smak og konsistens på maten du lager.

Sjekk ut topp 10 airfryer best i test 

Design og funksjoner

Cosori Pro har et stort LED-display som viser innstillingene og matprogrammene. Den har også et berøringspanel som lar deg justere automoduser, tid, temperatur, forvarming og holde varm-funksjonen. Den har et ergonomisk håndtak som gjør det lett å ta ut den romslige matskuffen, som har en non-stick-belegg og er lett å rengjøre. Cosori Pro har 9 forhåndsinnstilte matprogrammer som dekker alt fra pommes frites til kylling, biff, fisk, grønnsaker, brød, kake og mer. Du kan også tilpasse dine egne innstillinger for å få perfekte resultater hver gang. Den bruker QuickHeat-teknologi som sirkulerer varm luft rundt maten, noe som gir en sprø overflate og en saftig kjerne med opptil 85% mindre olje enn tradisjonell fritering.

Cosori Pro Test

Stor kapasitet og kompakt størrelse

Cosori Pro har en kapasitet på 4,7 liter. I forhold til de største modellene i testen som Cosori Dual Blaze og Cosori Premium har Pro-modellen litt mindre kapasitet, men bør holde til en familie på 2-4 personer. Du kan lage opptil 1.8 kg mat om gangen, noe som sparer tid og energi. En stor fordel med Cosori-modellene er at de tar relativt liten plass sammenliknet med kapasiteten. Den minimalistiske firkantede formen gjør den enklere å plassere på kjøkkenbenken inntil andre kjøkkenmaskiner. Andre modeller som f.eks. Philips XXL Premium har en rundere omkrets, som gjør at den opptar større plass. Slik sett passer Cosori Pro godt inn i de fleste type kjøkken, uansett størrelse.

9 matprogrammer

Cosori Pro har et stort utvalg av matprogrammer som passer til enhver smak og anledning. Du kan lage alt fra pommes frites til kyllingvinger, biff, fisk, grønnsaker, brød, kaker og mer med bare ett trykk på en knapp. Hvert program har optimalisert tid og temperatur for å sikre jevn og deilig matlaging. På denne måten trenger du ikke bruke tid på å google deg frem til oppskrifter tilpasset airfryere. Selve menysystemet er veldig enkelt i bruk, med dedikerte knapper for de ulike funksjonene. På denne måten slipper du å trykke deg rundt i et komplisert menysystem for å gjøre de riktige innstillingene. Du får også med et oppskriftshefte på norsk som gjør det enkelt å velge tid og temperatur for hver enkelt rett.  

Cosori Pro Test
Cosori Pro Test

Matlaging

En av de store fordelene med Cosori Pro er den effektive bruken av varmluftteknologi for å lage mat med lite eller ingen olje. Det betyr at du kan nyte sprø og saftig mat uten å bekymre deg for kalorier eller fett. Maten blir også jevnt stekt på alle sider, takket være den roterende varmluften fra QuickHeat teknologien. Vi ble spesielt godt fornøyde med smak og konsistens på kyllingvingene, som ble nydelig sprøstekt på utsiden og saftig på innsiden. Cosori Pro egner seg dessuten veldig bra til bakevarer, og forhåndsinnstillingene gjør det enkelt å få et perfekt resultat. Vi likte også smaken og konsistensen på pizzaen vi lagde. Den intensive varmluften gjør at du får en veldig god og luftig konsistens på pizzabunnen.

90% mindre fett

Dersom du er glad i frityrstekt mat, kommer du til å like Cosori Pro. Her får du en kjøkkenmaskin som gir deg velsmakende luftfritert mat med minimal bruk av olje. Den intensivt sirkulerende varmluften gjør at maten blir jevnt stekt på alle sider, med sprø og gyllen stekereoverflate som resultat. Lager du hjemmelaget pommes frites, kan du fint få plass til rundt 1.5 kg med poteter i matkurven. Cosori Pro blir dessuten levert med en oppgradert temperaturkapasitet på 230°C og en unik Air Crisp-teknologi gjør forvarming 20 % raskere. De automatiske matprogrammene gjør at alle blir mesterkokker uten å måtte sette seg inn i kompliserte oppskrifter.

Cosori Pro Test

Ytelse og praktisk bruk

Cosori Pro er en brukervennlig maskin, som er konstruert for å gjøre matlagingen enklere. Samtidig er dette en airfryer som gjør det enkelt for alle å lage nydelig hjemmelaget mat fra bunnen av. I stedet for å steke frozzenpizzaer og halvfabrikata kan du enkelt lage mat basert på sunne råvarer. Den effektive varmluften sørger for at minimalt med olje er nødvendig for å få en sprøstekt stekeskorpe. Dersom du er vant til å kjøpe pommes frites fra frossendisken i butikken, kan du enkelt gå over til å lage hjemmelagde pommes frites. På denne måten får du i deg mindre av det farlige fettet, mindre kalorier og dessuten sparer du penger. Både når det gjelder innkjøp, og i form av lavere strømutgifter.

Smak og konsistens på maten

Cosori Pro leverer fantastisk smak og konsistens på maten du lager. Den bruker QuickHeat-teknologi som sirkulerer varm luft rundt maten, noe som gir en sprø overflate og en saftig kjerne med opptil 85% mindre olje enn tradisjonell fritering. Det følger med et oppskriftshefte som inneholder 30 unike oppskrifter laget av Cosori-kokkene. Du får også tilgang til en app kalt VeSync, hvor du kan velge mellom så mange som 100 oppskrifter tilpasset Cosori airfryere. Enten du lager desserter eller bakevarer, fiskeretter eller kjøttretter, kan du være sikker på et knallbra resultat hver gang. Matlagingen går dessuten mye kjappere enn i en tradisjonell stekeovn, og den er mye billigere bruk på grunn av det lave strømforbruket.

airfryer cosori pro nyhet
2290 kr,- | Til butikk

Rengjøring

Cosori Pro er lett å rengjøre etter bruk. Den har en non-stick kurv og en avtakbar skuff som kan vaskes i oppvaskmaskinen eller med en fuktig klut. For oss holdt det som regel å skylle skuffen under varmt vann i vasken. Vi er også store tilhengere av den moderne minimalistiske utformingen på selve beholderen. Her er det ingen knapper eller kontrollhjul som stikker ut. Berøringsdisplayet er innbygget bak en glassflate, som gjør det enkelt å vaske den på utsiden. Innsiden av airfryeren er godt isolert fra selve matkurven, så det er ikke nødvendig med innvendig rengjøring av maskinen. Bortsett fra matkurven er det ingen løse deler som trenger rengjøring eller vedlikehold.

Fordeler

Ulemper 

Cosori Pro Test Oppsummering

Cosori Pro er en imponerende airfryer som gir deg muligheten til å lage sunn, rask og deilig mat med minimal innsats. Den har et elegant design, mange funksjoner, et stort utvalg av matprogrammer, stor kapasitet, fantastisk smak og konsistens, lett rengjøring og smart teknologi. Dette er et must-have for alle som elsker å lage mat eller spise godt. Sammenliknet med de andre toppmodellene i testen har Cosori Pro litt mindre kapasitet, men til gjengjeld tar den også mye mindre plass på kjøkkenbenken. Her kommer det helt an på hva du har behov for. Matprogrammene gjør det veldig enkelt å komme i gang, og Air Crisp teknologien sørger for knallgod stekeskorpe og saftig kjerne på maten. Dette er en airfryer vi kan varmt anbefale, og vi gir den et velfortjent terningkast fem.

3290 kr,- | Til butikk

SE VÅR airfryer samletest

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *