Circle M7 AC – Tredemølle test

Circle M7 AC tredemølle test-1

Ute etter en tredemølle helt i toppsjiktet? Circle M7 er den dyreste tredemøllen vi ha testet så langt, og kommer i en prisklasse som er mest beregnet på treningsstudioer, bedrifter, institusjoner og ihuga løpsentusiaster som ønsker en skikkelig robust toppmodell i hjemmet. I vår store tredemølle test har vi gitt Circle M7 en rekke utfordringer for å teste hvor effektivt mølla fungerer for ulike brukergrupper fra nybegynnere til erfarne løpere med høye krav. Lever den opp til forventningene om å være en absolutt toppmodell som den høye prisen tilsier? I de neste avsnittene kan du lese mer om erfaringene vi gjorde oss etter å ha testet tredemøllen i 8 uker.

Design og funksjoner

Når det gjelder egenskaper kan Circle M7 som forventet by på høy ytelse både når det gjelder toppfart og stigning. Selv om det ikke holder helt til å slå Usain Bolt på 100 meter er toppfarten på 20 km/ et nivå som vil være godt nok for de fleste treningsentusiaster. Den gjennomsnittlige løpshastigheten for menn er for øvrig 9,4 km/t og 8,4 km/t for kvinner, så 20 km/t bør være godt innafor. Spesielt når det gjelder intervalltrening og HIIT-trening kan det være greit å ha litt ekstra å gå på når det gjelder topphastighet slik at du ikke begrenser treningen på grunn av en treig tredemølle.

Skikkelig motbakker med 18% stigning 

Circle M7 er en tredemølle som kan gi deg oppoverbakker med opptil 18% stigning. Dette er helt i toppen av hva vi er testet, og sikrer deg en skikkelig utfordrende løpetur. Det er dessuten veldig fint å kunne variere løpeturen mellom skiftende stigningsgrad på terrenget med tanke på å redusere belastningen på knær og ledd. Et variert løpsterreng gir mindre belastningsskader og gjør at du kommer deg raskere til hektene dagen etter treningen.  En stor fordel med Circle M7 er dessuten at du hele tiden kan følge med på displayet hvordan stigningen og terrenget forandrer seg. Slik sett kan du forberede deg på den neste motbakken og løpe mer taktisk riktig på samme måte som du ville gjort når du løper utendørs.

Circle M7 AC tredemølle test-1
Circle M7 AC tredemølle test-1

Automatisk justering fra person til person

En annen fordel med Circle M7 er at den automatisk justerer seg etter vekten på personen som bruker den. Dette gjør at den automatisk justerer innstillinger som demping og intensitet slik at du får en perfekt løpsopplevelse enten du veier 60 og eller 120 kg. Dette gjør igjen at tredemøllen passer perfekt på steder hvor den skal brukes av mange person som f.eks. treningssentre og bedrifter. Den har for øvrig en maksimalvekt på 182 kg.

Oversiktlig display

Selve displayet er veldig oversiktlig og gir deg alle treningsdataene du kan forvente som hastighet, kaloriforbruk, tid, og distanse. Du har også muligheten for å koble opp pulsbelte, og du kan måle pulsen ved hjelp av de innebygde håndtakene på tredemøllen slik du antakelig er vant til fra treningssentrene. Mølla lar deg enkelt velge mellom en rekke automatiske treningsmoduser, men du kan selvfølgelig også gjøre manuelle innstillinger og legge opp en fullstendig personlig løperute.son.

Circle M7 AC tredemølle test-1

Uten smartegenskaper

Ellers er Circle M7 er en tredemølle som er forholdsvis enkel og blir levert uten støtte for tekniske fiksfakserier som oppkobling via Bluetooth og treningsapper. Dette er fordi mølla er beregnet for å benyttes av mange personer, slik at det skal være enkelt å bytte fra en person til en annen uten å bruke tid på spesialinnstillinger for hver enkelt per

Ytelse og praktisk test

I forhold til praktisk bruk var tilbakemeldingene fra testpanelet entydige på at Circle M7 er en tredemølle som er veldig behagelig å løpe på. Stålrammen er veldig stabil og solid, og dessuten er løpebåndet konstruert med tanke på alle vektklasser. Even til å tilpasse innstillingene etter vekt og kondisjonsnivå gjør at dette passer for alle brukere, både nybegynnere og løpsentusiaster. Innstillingene er intuitive, og du kommer kjapt i gang uten å måtte bekymre deg over kronglete innstillinger.

Full oversikt over treningsdata

Displayet gir deg hele tiden oversikt og tilbakemelding i forhold til puls, hastighet og distanse noe som gjør deg motivert til å oppnå målet ditt. Selv om Circle M7 er en tredemølle som mangler smartfunksjoner som oppkobling til mobil via app, er det selvfølgelig ingen ting i veien for at du kan benytte din eksisterende treningsapp. De fleste har allerede knyttet seg til en treningsapp som Apple Fitness eller Fitbit, og vil uansett foretrekke at treningsdataene blir lagret på samme plattform. Når vi benyttet Apple Watch i kombinasjon med Circle M7 opplevede vi at dataene stemte godt overens, så du kan helt fint stole på tilbakemeldingene du får fra displayet.

Vifte og holder for drikkeflaske

Circle M7 kommer også med en del praktiske egenskaper, ved at den har holder for 2 drikkeflasker og dessuten blir den levert med en innebygget vifte. Viften kommer utrolig godt med ved intensiv trening, og bidrar til en mer behagelig løpsopplevelse slik at du holder ut enda litt ekstra.

Tredemølle test circle m7

Maks stigning: 18%

53 625 kr,- | Til butikk

Montering av tredemøllen

Selve monteringen gjorde vi unna på litt over en time, og bruksanvisningen er enkel å følge selv om vi slet litt med å plassere et par av delene. Totalvekten på tredemøllen er på hele 190 kg, så det kan sterkt anbefales å være to personer under monteringen.  Husk å sjekke dimensjonene på forhånd, slik at du er sikker på at du har nok plass i alle retninger. Har du laget deg treningsstudio i kjelleren bør du huske å sjekke om takhøyden er høy nok til at du har god nok klaring. Selv om tredemøllen er stor i forhold til mange andre modeller er den faktisk litt mer kompakt enn mange andre profesjonelle møller beregnet på treningsstudioer, og den tar seg godt ut i elegant stil.

På en annen side, dersom du er på jakt etter tredemølle som er prismessig gunstig, men samtidig har mer profesjonelle kvaliteter anbefaler vi deg å vurdere en modell som Sportsmaster T300 som har en vesentlig lavere prislapp. For nybegynnere som ønsker en mest mulig kompakt tredemølle utgjør WalkingPad K15 en helt genial prisgunstig løsning som i tillegg til å støtte løpshastigheter opp mot 15 km/t også kan klappes sammen og plasseres under en seng eller bak sofaen.

Fordeler

Ulemper 

Circle M7 test oppsummering

Dersom du er en fersk løper og ser etter en personlig tredemølle for lett bruk er ikke dette den rette modellen for deg. Dette er en solid dimensjonert tredemølle som er bygget for intensiv bruk og harde påkjenninger. Erfaringen fra testene våre bekrefter også inntrykket av at dette er en tredemølle som du kan stole på gir deg treningen du trenger, enten du er nybegynner eller profesjonell utøver. De typiske kundene av dette produktet vil være treningsstudioer, bedrifter, skip, institusjoner og sportsklubber som trenger en tredemølle som vil vare i mange år og som krever minimalt med vedlikehold, selv med intensiv bruk over lang tid.

Vi har stor tro på at Circle M7 kommer til å oppfylle kravene fra mer profesjonelle kundegrupper, og anbefale produktet varmt for alle som faller innenfor denne kategorien. Vi ble spesielt imponerte over den enkle betjeningen og stabiliteten, selv for tunge personer og ved høy løpshastighet. Selv om den ikke har støtte for Bluetooth og mobilapper dekker de automatiske modusene hele spekteret av løpstreninger, og det er dessuten lekende lett å gjøre manuelle justeringer. Den innebyggede viften og den behagelige dempingen gjør løpeturen til en bris slik at du holder ut enda lenger. Vi gir et velfortjent terningkast 5 til Circle M7 i vår tredemølle test.

53 625 kr,- | Til butikk

SE VÅR tredemølle samletest

Sjekk også ut våre andre tester!

Massasjestol test

Massasjestol test banner

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Romaskin test

Romaskin banner

El sykkel test

El sykkel test Oslo

3D printer test

3D Printer

El sparkesykkel test

El-sparkesykkel test

Badstuovn test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *