Den nye JBL Boombox 2 leverer en enorm lyd fra en enorm Bluetooth-høyttaler

Bomboksen er tilbake! JBL Boombox 2 leverer den store lyden som en gang drev nabolaget til fest på 80-tallet, og den har nettopp blitt utgitt for den nye generasjonen.

JBL Boombox 2 er den høyeste JBL Bluetooth-høyttaleren noensinne, og den er heller ikke liten. Den måler 48,4 cm bred, 20,1 cm høy og 25,6 cm tykk og tipper vekten på 5,9 kg.

JBL Boombox 2
JBL Boombox 2

JBL Boombox 2 design og funksjoner:

Den har en umiskjennelig dristig design komplett med et håndtak, slik at du enkelt kan heise den på skulderen mens melodiene pumper eller bare bærer det rundt.

Ombord er JBLs ikoniske originale Pro Sound med dyp bass, klare midter og glatte høydepunkter. Alt er pakket inn i en behagelig høyttaler som er enkel å ta med hvor som helst.

Selv om den ser bra ut, er den fremdeles holdbart og takler enhver fest og daglig bruk hvor som helst.

Den har også en vanntett IPX7-vurdering, så den kan ligge like ved bassenget, på stranden, på din neste campingtur og selv på en regnfull dag.

JBL Boombox 2 har også PartyBoost som betyr at du kan koble en ubegrenset mengde JBL PartyBoost-kompatible høyttalere. Dette er for å skape en enda høyere og klarere lyd.

Og festen kan bokstavelig talt gå hele dagen og natten fordi batteriet ombord leverer 24 timers avspilling på full lading.

Den kan også fungere som din powerbank så du kan lade telefonen eller nettbrettet uten å avbryte musikken.

JBL Boombox 2 høyttaler
JBL Boombox 2 høyttaler

«Takket være episk lyd og vanntett design, har våre bærbare høyttalere alltid vært en favoritt blant brukere som er på farten,» sier Marcus Fry, Brand Activation Director for AUNZ hos HARMAN.

«Vi er glade for å introdusere Boombox 2, neste generasjon av vår største bærbare høyttaler, med den største, høyeste og dypeste basen ennå.»

JBL Boombox 2 er nå tilgjengelig fra alle ledende elektronikkforhandlere. Den er priset til 5990 Kr ,-

LES OGSÅ: Herman Kardon sin nye NEO bærbare Bluetooth-høyttaler tilbyr kvalitet og holdbarhet

Herman Kardon Forside
Herman Kardon Forside

LES OGSÅ: Massasjepistol test 2020

Massasjepistol

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *