Herman Kardon sin nye NEO bærbare Bluetooth-høyttaler tilbyr kvalitet og holdbarhet

Herman Kardon Forside

Hvis du har lyst på bærbar Bluetooth-høyttaler med kvalitetslyd med vanntett design, bør du sjekke ut den nye Herman Kardon NEO som passer i håndflaten.

Dette siste tilskuddet til Herman Kardon-serien, den bærbare NEO Bluetooth-høyttaleren er bare 11 cm bred og 3,4 cm tykk, slik at du enkelt kan ta den med deg hvor som helst.

Herman-Kardaon-Neo
Herman-Kardaon-Neo

Herman Kardon har bygget et ganske godt navn for seg selv, og deres nyeste bærbare Bluetooth-høyttaler, Herman Kardon Neo, er nok et godt forsøk på å bringe kompetansen deres med hjemmehøyttalere til noe litt mer bærbart og rimelig.

Det er en sløyfe øverst for å gjøre det enkelt å bære den, slik at brukerne kan feste høyttaleren på sekkestropper eller til og med belte-løkker uten for mye bry. Fronten til høyttaleren er laget av metall og er holdbar, mens bunnen har fire lett hevede føtter.

Til tross for den lille størrelsen, kan den fremdeles levere imponerende lydkvalitet når du streamer musikk fra smarttelefonen.

Under panseret er en 40 mm svinger for å levere 3W RMS. NEO har også Bluetooth 4.2 ombord, slik at du enkelt kan koble enheten for solid og tydelig tilkobling og kvalitet.

Harman-Kardon-blå
Herman-Kardon-blå

Det oppladbare batteriet vil tilby opptil 10 timers avspilling – lenge nok til å vare en hel dag ute.

Det er en enkel høyttaler, men den tilbyr USB-C-lading og en 3,5 mm AUX inngang bunnen. Knapp-kvaliteten er imidlertid litt inkonsekvent. Spill / pause-knappen og volum opp-knappene er fine og klikkende, men volum ned-knappen har ikke et like merkbart klikk.

Det er en innebygd mikrofon som lar brukere holde konferansesamtaler, og jeg har funnet ut at den fungerer relativt bra så lenge høyttaleren er i nærheten av den som snakker. Når personen som snakker er omtrent en eller to meter unna, plukker ikke mikrofonen opp stemmer lenger.

«Lanseringen av Herman Kardan NEO til Australia viser vårt engasjement for å gi kundene våre de mest innovative produktene som passer innenfor deres spesifikke livsstil,» sier Herman merkevareaktiveringsdirektør ANZ Marcus Fry.

Herman-Kardon-NEO-Sølv
Herman-Kardon-NEO-Sølv

For å gå videre til høyttalerens lydkvalitet, må jeg si at jeg ble blåst bort av hvor kraftig den kan bli. Musikk som spilles på 100% er definitivt høyere enn du kan forvente av en høyttaler av denne størrelsen. Jeg vil ikke helt anbefale 100% volum, da midtene og høydepunktene har en tendens til å bli litt forvrengt. 80% ville være en sikker grense.

Det er ikke så mye bass her som jeg forventet, men midtene er definitivt frem og detaljerte.

Sangen er fin og luftig, med en liten gnist i de høyere registere. Hvis høyttaleren skyves over 80% volum, begynner du å høre litt sibilitet og høydepunktene begynner å bli litt skarpe.

Høyttaleren har et omtrentlig 10-timers batteri, og jeg har funnet kontinuerlig avspilling på rundt 60% volum for å matche dette estimatet. Det er også IPX7 vanntetting, så denne høyttaleren vil være hjemme når du holder bassengfester, eller til og med bare for å bruke som høyttaler på kjøkkenet.

«Hvor Citation-serien er det perfekte systemet for ditt hjem, er den kompakte NEO den perfekte reiselivs- eller hjemmekontor-kompanjong med tre farger som passer til hver husstand, musikkelsker og eventyrer.»

Herman Kardon NEO er tilgjengelig i tre farger – blå, sølv og brun – og er priset til 1700 Kr,-.

LES OGSÅ: Massasjepistol test 2020

Massasjepistol

Kommentarer

  1. Pingback: JBL Boombox 2 tilbakemelding - Tekguide er positivit overrasket!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *