Sony avduker det etterlengtede Alpha 7S III speilløse kameraet i full ramme

Sony kamera

Sony har avduket at det er den svært etterlengtede Alpha 7S III – et speilløst kamera i full ramme som har en helt ny 12,1 megapiksel bakbelyst fullbildesensor og 4K 120p videoopptaksmuligheter.

Sony Alpha 7S III har et nytt autofokussystem sammen med en LCD-berøringsskjerm på baksiden. Ombord er også en varmespredende mekanisme og dobbelt spor reléopptak som kan skyte mer enn en time på 4K ved 60p til batteriet er utladet.

Systemarkitekturen for Alpha 7S III er fullstendig redesignet for forbedret video- og stillopptak.

Den nye 35mm fullramme 12,1-megapiksel bakbelyste Exmor R CMOS-bildesensoren bruker en rekke nye lysinnsamlingsteknikker for enda større følsomhet i lite lys.

Det nye kameraet har også et fokuseringsfasedeteksjons-AF-system for første gang i et S-serie kamera.

Og den nye BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren har opptil åtte ganger mer prosessorkraft og reduserer prosessens forsinkelse og reduserer rullende skodder med opptil tre ganger.

Alpha 7S III inkluderer også verdens største og lyseste elektroniske søker på elektronisk nivå.

På videosiden tilbyr kameraet 4K-opptak med opptil 120 bilder per sekund med 10-bits dybde og 4: 2: 2 fargemontering for fantastisk videoopptak.

Alpha 7S III har også 16-bits RAW-utgang til en ekstern opptaker via HDMI type-A for enda mer fleksibilitet etter produksjon.

Et digitalt lydgrensesnitt er også inkludert i Multi Interface Shoe for skarp lyd fra en kompatibel ekstern Sony-mikrofon.

For stillfotografer har Sony Alpha 7S III et raskt hybrid-AF-system med en 759-punkts fasedeteksjon som dekker 92 prosent av bildesensoren.

I en annen verden først har kameraet to CFexpress Type A-kompatible mediaspor.

«Vi er glade for å lansere den svært etterlengtede Alpha 7S III som er designet og laget for entusiaster og profesjonelle videoinnholdsskapere,» sier Jun Yoon, som hadde digital bildebehandling for Sony ANZ.

“Implementeringen av internt 4K-videoopptak med både 60 og 120 bilder per sekund med 10-bits 4: 2: 2-fargemontering og ekstern RAW-innspilling med en forbløffende 16-bits fargeprøve, går utover forespørslene vi har hørt fra arbeidsfolk. .

«Den lave lysfunksjonen som har vært kjennetegnet for» S «-serien, er nå parret med kinofunksjoner på høyt nivå, og åpner nye arbeidsflyter og produksjonsnivåer for filmskapere.

“Mer enn 15 stopp av dynamisk rekkevidde, autofokus i sanntidsporing, forbedret fargevitenskap, forbedret værforsegling, redesignet varmestyring, forbedret batterilevetid og verdens første bruk av CFexpress Type A-mediekort – du begynner å føle alvoret av fremgang og innovasjon i dette kameraet.

«Vi er veldig stolte over hvordan de kritiske egenskapene som entusiaster og profesjonelle ønsker har blitt levert, og er veldig glade for å se hva skaperne våre vil produsere med Alpha 7S III.»

Sony Alpha 7S III vil være tilgjengelig i begynnelsen av oktober 2020 og vil bli priset til 60 000 Kr,-.

SONY ALPHA 7S III-FUNKSJONER

 • Helt ny 12,1-megapiksel (ca., effektiv) bakbelyst full-frame Exmor RTM CMOS-bildesensor og en nyutviklet BIONZ XRTM-bildebehandlingsmotor med åtte ganger mer prosessorkraft og betydelig redusert rullende lukkereffekt.
 • Ultrahøy følsomhet med ISO-rekkevidde utvidbart fra 40 – 409600, og forbedret bildekvalitet med omtrent 1 stopp støyreduksjon i mellom- og høysensitivitetsområdet.
 • Videoopptaksmuligheter inkluderer 4K 120p, 10 bit 4: 2: 2 fargedybde, All-intra innspilling, XAVC HS-format med H.265-kodek og mer
 • 15+ stopp dynamisk rekkevidde for filmer
 • 16-bits RAW video HDMI-utgang for første gang i Alpha-serien
 • Rask hybrid-AF-system med en 759-punkts fasedeteksjon som dekker 92 prosent av bildesensoren
 • Forbedret øyeblikkelig øyet AF for filmopptak og stillbildeopptak
 • Ny varmeavledende mekanisme og dobbelt sporet reléopptak muliggjør over en times lang 4K 60p 10-bit 4: 2: 2 filmopptak til batteriet er slutt
 • 5-akset bildestabilisering i kroppen støtter håndholdt filmopptak, med ekstra modus Mode10 for å støtte spesielt vanskelig håndholdt filmopptak
 • Den nye verdens lyseste og største 0,64-type 9,44 millioner OLED elektroniske søker
 • LCD-skjerm med variabel vinkel på sideåpningen forbedrer fotograferingsfleksibiliteten
 • Helt redesignet menysystem med berøringsskjermgrensesnitt og berøringsdrift
 • Kontinuerlig stillbilde med høy hastighet med opptil 10 bilder per sekund for mer enn 1000 ukomprimerte RAW-bilder på rad med full AF / AE-sporing
 • Dual CFexpress Type A-kortspor som muliggjør databehandling i høy hastighet samtidig som den kompakte størrelsen bevares.

Kommentarer

 1. Pingback: Drone fra Diji Mavic Air 2 - Tekguide.no har gitt sin vurdering!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *